Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις

Νέες αστυνομικές επιχειρήσεις

astinomia-mplokoΣτο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, του παραεμπορίου και των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκαν το τετραήμερο (23 έως 26-9-2014), τέσσερις στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε περιοχές της Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας.
Ειδικότερα sτην ευρύτερη περιοχή της Ακαρνανίας από αστυνομικούς των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας:
Ελέχθησαν 229 άτομα και 215 οχήματα. Προσήχθησαν 32 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Συνελήφθησαν εννέα άτομα, από τα οποία:
• Δύο (2) αλλοδαποί για παράβαση Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
• Ένα (1) ημεδαπός και ένας αλλοδαπός για άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος
• Τέσσερεις (4) ημεδαποί για υγειονομικές παραβάσεις
• Ένας (1) ημεδαπός για καταδικαστική απόφαση
Βεβαιώθηκαν:
• Εξήντα μία (61) τροχονομικές παραβάσεις.
• Έξι (6) για υγειονομικές παραβάσεις.
Παράλλληλα οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας πραγματοποίησαν εξόρμηση στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, με τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ελέχθησαν 159 άτομα και 25 οχήματα. Προσήχθησαν έξι άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες και συνελήφθη ένας αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.
Βεβαιώθηκαν:
• Έξι (6) παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
• Τριάντα εννέα (39) τροχονομικές παραβάσεις.
Υπογραμμίζεται από την Αστυνομία ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στη τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.