Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Νέες διακρίσεις για τον Ηρακλή Αγρινίου

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ηρακλής Αγρινίου:

4

1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Άλλη μια φορά το Δυναμικό ΤΕΑΜ του Γιώργου ΚΑΨΙΜΑΛΗ κατάφερε να ανεβάσει την πόλη του Αγρινίου στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αυτή τη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Αθλήματος ΠΛΗΡΕΣ ΑΓΩΝ (Μ.Μ.Α.) που διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στην Αθήνα την Κυριακή 18-10-2015 και πραγματοποιηθήκαν σε κλίμα σεβασμού και άμιλλας όπως ορίζουν οι Αρχές του Αθλήματος.

Ο Δραστήριος σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ Αγρινίου που ως γνωστό στην πόλη αντιπροσωπεύει τα ΔΥΝΑΜΙΚΑ Αθλήματα (Μ.Μ.Α. – KICK BOXING-JIU JITSU-ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ), είναι μέλος των αντίστοιχων ομοσπονδιών και αναγνωρισμένος σύλλογος  από Γ.Γ.Αθλητισμού, με προπονητή τον κ. ΚΑΨΙΜΑΛΗ Γεώργιο  συμμετείχε στο πρωτάθλημα με πέντε Αθλητές, οι οποίοι επέστρεψαν στο Αγρίνιο με τρία πανελλήνια μετάλλια.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΚΡΑΝΗΣ Ιωάννης

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΣΒΑΡΝΙΑΣ Μιχάλης

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΦΡΑΓΚΟΣ Δημήτριος.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι και οι υπόλοιποι δύο Αθλητές που συμμετείχαν ο ΛΙΑΡΟΣ Χρήστος και ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Φόρης πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τα αναλυτικά  αποτελέσματα είναι καταχωρημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Π.Α(Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος)

Συγχαρητήρια σε όλους σας

 

2(1)

3

1

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.