Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Νέο… χαστούκι για Κουτρουμάνο!

Νέο… χαστούκι για Κουτρουμάνο!

Η ατυχία δεν έχει τέλος για τον Δημήτρη Κουτρουμάνο, καθώς ένα μικρόβιο στο εγχειρισμένο του γόνατο, κατέστρεψε το μόσχευμα του και τον… έστειλε πάλι στην Γερμανία! Τέλος η χρονιά για τον παίκτη του Παναιτωλικού!

Λες και κάποιος… έβαλε στο μάτι τον δεξιοπόδαρο αμυντικό του Παναιτωλικού καθώς μετά τον εκπληκτικό περσινό πρώτο γύρο ένας τραυματισμός στο «Κλ. Βικελίδης» τον έβγαλε… off μέχρι και σήμερα.

Κι αυτό γιατί από τότε άρχισε ένας Γολγοθάς άνευ προηγουμένου! «Κερασάκι στην τούρτα» το τελευταίο συμβάν που δείχνει πως η ατυχία δεν τον έχει εγκαταλείψει.

Λίγες μέρες αφού γύρισε από την Γερμανία όπου είχε εγχειριστεί στον χιαστό, ο Κουτρουμάνος μετέβη και πάλι εκεί καθώς ένα μικρόβιο, από αυτά που χαρακτηρίζονται νοσοκομειακά, μόλυνε το γόνατο και κατέστρεψε ολοσχερώς το μόσχευυμα. Αυτό σημαίνει ότι όλα αρχίζουν από την αρχή και φυσικά ο Καραγεωργίου ως το φινάλε της σεζόν δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

Για το σπάνιο αυτό (αλλά όχι και πρωτοφανές) περιστατικό μίλησε στην εκπομπή «Σπορ στις 12» στον ΔΥΤΙΚΑ 9.61FM ο γιατρός του Παναιτωλικού κ. Γρηγόρης Ζήσης!

Αρχικά αναφέρθηκε στους κινδύνους που θα μπορούσε να φέρει αυτό το μικρόβιο λέγοντας: «Θα μπορούσε να περάσει το μικρόβιο στο αίμα του. Δεν κινδύνεψε η υγεία του αλλά είναι μια άσχημη κατάσταση».

Στην συνέχεια ο κ. Ζήσης επισήμανε: «Το μικρόβιο αυτό είναι νοσοκομειακό και είναι ανθεκτικά και στα αντιβιοτικά. Συμβαίνει αυτό όσο καλά και να γίνουν οι αποστειρώσεις. Είναι πρόβλημα για μας τους γιατρούς και κυκλοφορούν στα νοσοκομεία.

Τώρα ξεκινάει από την αρχή αφού το μόσχευμα καταστράφηκε και πλέον μένει να διορθωθεί το γόνατο αφού το μικρόβιο προχωράει κι εκεί. Δεν μπορούμε να ξέρουμε όλο αυτό πόσο χρόνο θα πάρει. Μπορεί να είναι και μήνας. Θα το δείξουν οι εξετάσεις αυτό. Ήταν άτυχος ο Δημήτρης. Έχει ξανασυμβεί σε ποδοσφαιριστή αλλά πήγαν όλα καλά.

Απλά για το παιδί αυτό του έτυχε στην καλύτερη περίοδο. Είχε μια καλή χρονιά πέρσι, τραυματίστηκε με τον Άρη και μετά του πήγαν όλα στραβά. Εγώ είμαι αισιόδοξος αν καθαρίσει η άρθρωση από το μικρόβιο. Υπάρχουν και πλαστικά μοσχεύματα που μπορούν να διαψεύσουν και την επιστήμη. Φυσικά η φετινή χρονιά έχει τελειώσει! Αυτό μας στεναχωρεί»!

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.