Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Νέο Voucher Τουρισμού 25 έως 29 ετών (Αναμένεται η Πρόσκληση): Βρες δουλειά στον πιο δυναμικό κλάδο!

image002Το νέο πρόγραμμα Voucher Τουρισμού θα αφορά νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών με στόχο 8.000 ωφελούμενους, απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η Πρόσκληση του Προγράμματος αναμένεται σύντομα, και σκοπός της δράσης θα είναι η διεύρυνση ευκαιριών για την είσοδο των ανέργων στην αγορά εργασίας, μέσω θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του τουρισμού.

Η έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση των ενδιαφερόμενων ανέργων αποτελεί βασική προϋπόθεση επιτυχούς υλοποίησης του Προγράμματος, για το λόγο αυτό προβαίνουμε στην παρακάτω ενημέρωση:

Πόσο θα διαρκεί το Πρόγραμμα;

Η διάρκεια του προγράμματος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, θα είναι 100 ώρες θεωρητικής κατάρτισης & 420 ώρες πρακτικής στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του δικτύου του ΚΕΚ Practica (Συνολική διάρκεια Προγράμματος – 4 μήνες).

Ποιες επιχειρήσεις θα συμμετέχουν;

Ενδεικτικά αναφέρονται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, επιχειρήσεις σύνθετης τουριστικής ανάπτυξης, επιχειρήσεις συνεδριακού τουρισμού, επιχειρήσεις εκθεσιακού τουρισμού, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, εταιρίες μεταφορών και επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις κρουαζιέρας, επιχειρήσεις επαγγελματικών σκαφών, λειτουργίας μαρινών, επιχειρήσεις επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, καθώς και επιχειρήσεις εξυπηρέτησης των ανωτέρω, μέλη ή μη του ΣΕΤΕ.

Ποιά θα είναι η αμοιβή κάθε καταρτιζόμενου;

Η αμοιβή κάθε καταρτιζομένου σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, θα διαμορφώνεται στα 2544€ για τη διάρκεια του Προγράμματος για τους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και στα 2320 € για τους αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τι θα πρέπει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος;

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Computer Practica στη διεύθυνση http://kekpractica.gr/voucher-tourismou, να συμπληρώσει τη φόρμα, και να προσέλθει στα γραφεία της Computer Practica (Παπαστράτου 61) προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Δελτίο Ταυτότητας
  • Κάρτα ανεργίας σε ισχύ
  • Εκκαθαριστικό οικονομικού έτους 2014
  • Πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ-ΙΕΚ ή Απολυτήριο Λυκείου
  • IBAN Εθνικής Τράπεζας
  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Πτυχίο ΣΤΕ (Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων – Προαιρετικά)
  • Πιστοποιητικό Ξένης Γλώσσας (Προαιρετικά)
  • Αντίγραφο Μεταπτυχιακού Τίτλου (Προαιρετικά)

Διευθύνσεις/Τηλέφωνα γραφείων

  • Αγρίνιο, Παπαστράτου 61, τηλ. 2641024049

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.