Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Νίκη Φούντα: «Οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής στην καρδιά του Αγρινίου!»

Νίκη Φούντα: «Οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής στην καρδιά του Αγρινίου!»

imagesΗ Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκη Φούντα εξέδωσε ανακοίνωση με τίτλο «Οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής στην καρδιά του Αγρινίου!» σχετικά με τις αστυνομικές έρευνες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο. Αναλυτικά προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
«Δυστυχώς όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο, κρυβόταν εκεί ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται να αναφέρουν και την εμπλοκή και ενός αστυνομικού. Μέσα στο κέντρο της πόλης μας, στην καρδιά της κοινωνικής και εμπορικής ζωής.
Έπρεπε να φθάσουμε στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου για να ασχοληθούμε επιτέλους με την σκοτεινή πλευρά αυτής της παράταξης;
Η Δημοκρατική Αριστερά από την πρώτη στιγμή – κοινοβουλευτικά και εσωκυβερνητικά – μίλησε για αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου, κάτι που όμως δεν έγινε αποδεκτό από την Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα σήμερα να γινόμαστε μάρτυρες συγκλονιστικών και αποτρόπαιων αποκαλύψεων.
Όλος ο δημοκρατικός κόσμος πρέπει να συμπορευθεί. Πρέπει όλοι να αντιταχθούμε σε αυτήν την πρωτόγνωρη φασιστική βία. Η κοινωνία και τα κόμματα οφείλουν να απομονώσουν τους εχθρούς της Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, για να δεχθεί άλλη μια άρνηση από την πλευρά της Κυβέρνησης.Η κοινωνία δεν πρέπει να είναι αποδέκτης αντικρουόμενων μηνυμάτων. Έστω, εκ των υστέρων, πρέπει να καταπολεμήσουμε τον φασισμό που έχει εισβάλει με τον πιο βίαιο τρόπο στη ζωή μας”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Jim Liantziris

    Για πιο οπλοστάσιο μιλάτε κυρία μου; Οταν τρεχατε όλοι εσείς οι πολιτικοί να βγάλετε λόγο πρν τις εκλογές,όλοι κρατούν σημαίες με μεγάλα κονταρια .Οσο για όπλα, θυμάμαι κάποτε μέχρι και μαχαίρια -ψαλίδια και αλλά [επικινδυνα] υπήρχαν πάντοτε μέσα στα γραφεία. Για την Χ.Α το ότι είναι ένα επικίνδυνο κόμμα,το γνωρίζαμε όλοι και από την δεκαετία του ’90 όταν τους βλέπαμε να βάζουν φωτιές σε Ελληνικές σημαίες και τους μπατσους να κοιτάνε ανενόχλητοι. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΒΑ ΦΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.