Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Ναύπακτος: Έπεσε η αυλαία για το το «ΟΙΚΟθέατρο»

pol-prasino-mple3Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 06 Μαρτίου, οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείωn , που διοργάνωσε στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου  για 6η συνεχόμενη χρονια, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε”.

Η αυλαία έπεσε με την θεατρική παράσταση «Αυτοί που περπατούν στον γελαστό πλανήτη» που παρουσίασαν με πολύ αγάπη τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ.- μεΑ  Ναυπάκτου,

Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν με συγκίνηση τη προσπάθεια των παιδιών και των φροντιστών τους, εισπράττοντας πολλαπλά μηνύματα. Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη του ΚΔΑΠ μεα Ναυπάκτου κα Βασιλοπούλου Μαρία και όλους τους φροντιστές του κέντρου, καθώς και στην εθελόντρια Θεατρολόγο κα Φωτεινή Γιαλούρη που σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε την παράσταση.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τα σχολεία της Ναυπάκτου και της Πάτρας που συμμετείχαν στη δράση καθώς και τους εκπαιδευτικούς που με πολύ αγάπη και υπομονή καθοδήγησαν τους μικρούς μαθητές τους.

Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας, την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας –  Δνσης Α’βάθμιας εκπαίδευσης Νομού Ατω/νίας, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού  Παιδικού Βιβλίου και υποστηρίχθηκε από τις εταιρίες ARLA, ΓΕΦΥΡΑ, ΜΕΓΑ και την 1η ΓΕΝ Αιτωλ/νίας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Στο ΟΙΚΟθέατρο 2016» συμμετείχαν συνολικά πάνω από 200 μαθητές και παρακολούθησαν τις παραστάσεις πάνω από 2.000 θεατές. Οι διοργανωτές τους ευχαριστούν από καρδιάς και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το «ΟΙΚΟθέατρο 2017»

pol-prasino-mple2

pol-prasino-mple1

pol-prasino-mple

    

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.