Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Να βελτιωθεί η εικόνα της πλατείας θέλουν στον Άη Γιάννη Ρηγανά

Να βελτιωθεί η εικόνα της πλατείας θέλουν στον Άη Γιάννη Ρηγανά

1

Kαλύτερη εικόνα στην πλατεία τους θέλουν οι κάτοικοι του Άη Γιάννη Ρηγανά . Και εννοούν –κυρίως- καλύτερη συντήρηση της . Οι φωτογραφίες (που δημοσιεύουμε κατόπιν παραινέσεως κατοίκων της περιοχής) καταγράφουν τις φθορές στο χώρο της πλατείας. Καλό είναι οι αρμόδιοι λοιπόν να εντάξουν στον άμεσο σχεδιασμό τους κάποιες παρεμβάσεις όπως και σε άλλες δημόσιες υποδομές της συνοικίας που παραμένουν υποβαθμισμένες και σε εγκατάλειψη.2 3 4 5

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Κώστας Παπαδόπουλος

    Για ποιους αρμόδιους μιλάτε “καλοί μου άνθρωποι”? Τώρα οι “αρμόδιοι” φτιάχνουν συνδυασμούς! Μέχρι τώρα πού ήταν? Θα έρθουν – θα το δείτε – να σας τάξουν πώς θα το φτιάξουν… μετά τις εκλογές, αφού πρώτα τους ψηφίσετε ή κάποιους να τους… ξαναψηφίσετε! Υπάρχουν, αλήθεια, τέτοιες εικόνες στο Αγρίνιο???

  2. new air

    οσο φκιαξανε το παρκο θα φκιαξουνε και την πλατεια… δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι αυτα τα εργα διαχρονικα για το Αγρινιο ειναι αιωνοβια………..
    π.χ σημερα καρφωνουμε μια προνγκα… αυριο βαζουμε ενα πλακακι…. μεθαυριο συσκεψη…. και περναει ο καιρος…. και ολοι εχουν αντιπαραγωγικη εργασια εις βαρος των δημοτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.