Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Να γιατί βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο ο δήμαρχος ! (Φωτο)

Να γιατί βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο ο δήμαρχος ! (Φωτο)

kdhfu-500x300Επειδή τις τελευταίες ώρες έχουν ακουστεί παρά πολλά απο την πλευρά της Καλαμάτας (και μέχρι το βραδυ θα ακουστούν και αλλά) σε σχέση με τι δουλεία είχε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Παναγιώτης Κατσούλης μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του παιχνιδιού, το  Aitosports.gr  σας παραθέτει φωτογραφικό υλικό το όποιο είναι αδιάψευστος μαρτυράς στα όσα θα γραφτούν παρακάτω.

 

 

 

Η πρώτη φωτογραφία είναι στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Δήμαρχο να βρίσκεται στις κερκίδες.

 


 

Δεύτερη φωτογραφία, πριν την έναρξη του 2 ημιχρόνου οι οργανωμένοι κινήθηκαν να πάνε να καθίσουν στα προπύλαια όπως συνηθίζουν, επειδή φοβηθήκαν ότι μπορεί αυτό να δημιουργούσε πρόβλημα και στους παρευρισκόμενους από την Καλαμάτα που παρακολούθησαν το παιχνίδι από το χώρο των αποδυτηρίων θεώρησε σκόπιμο να πάει εκεί.

 


 

 


 

Τρίτη – τέταρτη – και Πέμπτη φωτογραφίες, μετά την επίτευξη του τέρματος και ενώ το παιχνίδι είναι στο 80΄ θα υπάρξει μια λεκτική αψιμαχία μεταξύ του αντιπρόεδρου της ομάδας κ. Γιάννη Βισβίκη και του προπονητή της Καλαμάτας κ. Μίλτου Γκόφα με αποτέλεσμα την εισβολή του πάγκου της Καλαμάτας στον αγωνιστικό χώρο και την σύρραξη.

 

Όπως ήταν «φυσικό» σε αυτή την εικόνα είχαμε την έντονη αντίδραση του κόσμου, ως αποτέλεσμα ήταν ο Δήμαρχος να μπει στον αγωνιστικό χώρο ώστε να προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα (όπως και φαίνεται καθαρά από τις κινήσεις του στις φωτογραφίες).

 


 

 


 

Έξι – επτά – οχτώ φωτογραφίες,  δεν ξέρω τι ήταν αυτό που οδήγησε τον βοηθό του κ. Γκόφα κ. Ιωσήφ Λουκά ώστε να χειροδικήσει εις βάρος του Δημάρχου με τις φωτογραφίες να μιλούν από μόνες τους.

 


 

 

Εννέα και δέκα, οι εμπλεκόμενοι οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα για τα περεταίρω.

aitosports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.