Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

«Να μπει ένα τέλος στο χάσμα μεταξύ λόγων και πράξεων»

«Να μπει ένα τέλος στο χάσμα μεταξύ λόγων και πράξεων»

ghjljh;kΓια «σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η παράταξη με την κοινωνία», για ένα «ολοκληρωμένο και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις» και τα σημαντικότερα σημεία της Διακήρυξης των Αρχών για τις Περιφερειακές Εκλογές 2014 του συνδυασμού του Απόστολου Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», μίλησε νωρίτερα σήμερα σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης κ. Ιωάννης Γιαννακόπουλος,στο γραφείο της παράταξης στο Αγρίνιο, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά.

«Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε, δηλαδή ένα ολοκληρωμένο, βιώσιμο  μοντέλο ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις. Να κάνουμε τη Δυτική Ελλάδα,σε συνεργασία πάντα με τους τοπικούς φορείς, πόλο ανάπτυξης και ένα πρότυπο δημοκρατίας», είπε ο κ. Γιαννακόπουλος και συνέχισε: «πρέπει να γίνουν επενδύσεις στην επιχειρηματικότητα, στην πράσινη επιχειρηματικότητα και την αειφόρο ανάπτυξη, να κατοχυρώσουμε την αξιοπρέπεια των πολιτών ετούτου του τόπου, να δώσουμε λύση στο μεταναστευτικό, πάντα σεβόμενοι την προσωπικότητα των ανθρώπων»

Κατέληξε δε , πως ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στο χάσμα μεταξύ λόγων και πράξεων: «Θέλουμε φως, διαφάνεια, διαύγεια», ανέφερε.

«Τα επιμέρους ζητήματα θα απαντηθούν στις θεματικές ενότητες που θα κοινοποιηθούν σε όλους και θα περιλαμβάνουν όλα όσα έχει κάνει η παράταξη» ήταν η απάντηση του κ. Γιαννακόπουλου όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι περνούν από το περιφερειακό συμβούλιο ζητήματα που αφορούν σε πολύ μικρά ποσό για καθημερινές ανάγκες και έξοδα και όχι έργα εκατομμυρίων.

Ο ίδιος επικαλέστηκε τις γνώσεις του ως παιδίατρος και πρ. διοικητής του Καρμανδάνειου γύρω από τις ανάγκες που έχει η δημόσια υγεία και ένα νοσοκομείο ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε  για το νοσοκομείο Αγρινίου και στην ένταξη του ποσού των 44 εκ. στο ΕΣΠΑ, χρήματα που είχαν ήδη παραχωρηθεί από το κράτος: «Το έργο είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, αλλά μετά τα μνημόνια και την κατάσταση στη χώρα, το ποσό μειώθηκε κατά πολύ. Προέκυψαν έξοδα για συνδέσεις που έπρεπε να γίνουν, (νερό, ΔΕΗ κλπ), που έπρεπε, βέβαια, να έχουν προβλεφθεί από την αρχή», ανέφερε.

Σε ερώτηση του agrinionews.gr , για το πώς σχολιάζει τη χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της παράταξης του υποψηφίου περιφερειάρχη  Θύμιου Σώκου, ότι ο Απ. Κατσιφάρας και η παράταξή του εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος απάντησε: «Κανένας δεν  προέρχεται από παρθενογένεση. Όλοι έχουν την πορεία τους. Το ΠΑΣΟΚ είναι ιδέα που υπηρετείται από κάποιους ανθρώπους, όμως εμείς δεν θα μπούμε στη λογική της ανταλλαγής χαρακτηρισμών. Εμάς μας ενδιαφέρει να παράγουμε έργο. Οι ταμπέλες έχουν ξεπεραστεί  και κανέναν δεν ενδιαφέρει η ταμπέλα κάποιου κόμματος πάνω από ένα πρόσωπο ή μια παράταξη. Τους πολίτες τους ενδιαφέρουν τα έργα».

ghljhk;hjk

 

ghkghk

fjhglghjl

fgjhhjlhgjl

fghgjlhgjl

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.