Τρίτη, 7 Απριλίου, 2020

Να ξεκαθαρίσει!

IMG_7401

Ελέχθη δημοσίως και κατά συνέπεια χρήζει διερεύνησης ώστε να μην μεταδοθούν λανθασμένες εντυπώσεις.
Στην ομιλία του στο συλλαλητήριο ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου είπε πως εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο τον ενημέρωσαν πως η διοίκηση του ιδρύματος τους ανέφερε πως δεν θα πληρωθούν μεροκάματο για τις ώρες που δεν θα εργαστούν (για να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση). «Αν αληθεύει θα το καταγγείλουμε δημοσίως» ανέφερε ο δήμαρχος που ήδη βέβαια το… κατήγγειλε δημοσίως.
Κατά συνέπεια η διοίκηση του Νοσοκομείου πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί το εξής: προφανώς και η στάση εργασίας συνεπάγεται μη πληρωμή των ωρών αυτών.
Εκπαιδευτικοί προέβησαν σε στάση εργασίας για το συλλαλητήριο γνωρίζοντας ότι δεν θα πληρωθούν. Έμποροι και καταστηματάρχες έκλεισαν καταστήματα γνωρίζοντας πως θα χάσουν το μεροκάματο. Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο λογικά δεν πρέπει καν να το διαπραγματευτήκαν. Η λογική λέει πως έδωσαν το παρόν χωρίς … (οικονομικούς) αστερίσκους.
Έγινε έτσι λοιπόν;

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. antikeimenikos

  Δηλαδή αν είχα τον Παπαναστασίου διευθυντή θα μπορούσα να κάνω απεργία και να πληρώνομαι; ΟΥΑΟΥ!!

  Πάει η μ..κία σύννεφο σε αυτή τη χώρα…

 2. hello!!!!

  «΄Αν αληθεύει ότι σήμερα η Διοίκηση του νοσοκομείου είπε στους εργαζόμενους ότι θα χάσουν μέρος του μεροκάματου , θα πρόκειται για σοβαρό θέμα. Είμαστε ένα χρόνο χωρίς διευθυντή στην καρδιολογική».
  Σχεδόν αυτά μόνο ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου στο σημερινό συλλαλητήριο για την υγεία.
  Ο άνθρωπος εκτός από αφελής , δημιουργεί και κίνδυνο για όσους είμαστε εργαζόμενοι και στην ουσία ομολογεί τα κατωτέρω, ακυρώνοντας και το αυθόρμητο και συνειδητό της συμμετοχής του κόσμου στη συγκέντρωση.
  Θέλοντας να κάνει φτηνό λαϊκισμό σε βάρος της διοίκησης του νοσοκομείου, παραδέχεται ότι ο ίδιος θα καταβάλει κανονικά το ημερομίσθιο σε όλους τους εργαζόμενους του δήμου που σήμερα δεν εργάστηκαν κανονικά και ήρθαν στο συλλαλητήριο. Δηλαδή και παρανομεί , και το φωνάζει, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις να μην πληρωθούν τελικά οι εργαζόμενοι, και τους εμφανίζει να μην προσήλθαν αυθόρμητα στο συλλαλητήριο , αλλά … με αμοιβή. Αυτό το κάνει και σε βάρος όλων των υπολοίπων δημοσίων υπαλλήλων που συμμετείχαμε στο συλλαλητήριο και που ήταν και οι περισσότεροι.
  ΄Οσο για τα ζητήματα υγείας αναφέρει μόνο την έλλειψη διευθυντή καρδιολογικής. ΄Αρα όλα τα υπόλοιπα είναι καλά. ΄Αντε να προκηρύξει όπως δεσμεύτηκε η διοίκηση του νοσοκομείου της θέση του δ/ντη καρδιολογικής, και τελειώσαμε με τα προβλήματα υγείας!!!!!
  Τον άνθρωπο δεν τον ενδιαφέρει η υγεία, και ειδικότερα η δημόσια, ας είναι καλά τα ιδιωτικά κέντρα. Γι αυτό ακριβώς όλες τις ημέρες, αλλά κυρίως στο συλλαλητήριο αποκαλύφθηκε πόσο γνωρίζει το ζήτημα. Από την τοποθέτησή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.