Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

ΝΔ Αγρινίου: να πρυτανεύσει η λογική, να παραμείνει η Εφορία στο Αγρίνιο

ΝΔ Αγρινίου: να πρυτανεύσει η λογική, να παραμείνει η Εφορία στο Αγρίνιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ Αγρινίου
Αναφορικά με την αρνητική είδηση, περί τυχόν κατάργησης του καταστήματος της Εφορίας (Δ.Ο.Υ.) στο Αγρίνιο θα πρέπει να γνωρίζει ο κάθε αρμόδιος φορέας που το σκέφθηκε, ότι την πόλη του Αγρινίου έχουν επιλέξει για έδρα τους οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες – έμποροι, οι περισσότερες αλλά και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο.
Η πόλη του Αγρινίου χωροταξικά βρίσκεται στο κέντρο της Αιτωλοακαρνανίας με τα όποια λειτουργικά – οικονομικά πλεονεκτήματα αυτό συνεπάγεται, ενώ αποτελεί την έδρα των περισσότερων οικονομολόγων – λογιστών.
Η πόλη του Αγρινίου είναι η έκτη στην Ελλάδα σε πληθυσμό (106.000 κάτοικοι). Το γεγονός αυτό από μόνο του καθιστά αδύνατη την απουσία Εφορίας από μια πόλη που έχει το μέγεθος νομού, εκτός και αν κάποιος θέλει να « την τιμωρήσει και να την αδικήσει ». Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να εγκατασταθεί η Εφορία σε κρατικά – δημοτικά κτίρια στο Αγρίνιο όπου το μίσθωμα θα είναι εξαιρετικά χαμηλό, (όπως το κτίριο της πρώην υπηρεσίας του Οργανισμού Καπνού), στο κέντρο της πόλης.
Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική, να παραμείνει η Εφορία στο Αγρίνιο.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜ.Τ.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.