Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

ΝΔ: Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Ανδρέας Κατσανιώτης;

iesbiozict52fb70cff3084Η Νέα Δημοκρατία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον νυν Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Πατρινό στην καταγωγή, Ανδρέα Κατσανιώτη.
Πηγές της Συγγρού με τις οποίες συνομίλησε το thebest.gr το μεσημέρι επιβεβαίωσαν ότι πράγματι το όνομα του κ. Κατσανιώτη έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και είναι πολύ πιθανόν, μέσα στα επόμενα 24ωρα, να υπάρξουν εξελίξεις.
Μάλιστα, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι χθες το πρωί σε σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού προέκριναν ως καλύτερη επιλογή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τον κ. Κατσανιώτη. Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στην Πάτρα, έχει ήδη αποκτήσει ισχυρά ερείσματα στην βάση της Νέας Δημοκρατίας και κερδίζει συνεχώς έδαφος σε αναγνωρισιμότητα.
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης γεννήθηκε στην Πάτρα, το 1969. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Από το 2004 έως το 2007, διετέλεσε Διευθυντής Marketing στην εφημερίδα Η Καθημερινή, ενώ έχει διατελέσει και Διευθύνων Συμβούλος στον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) Α.Ε.

thebest.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΚΥΡΟ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ . ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ Η ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.