Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Νεκρός ο αλβανός φονιάς του Γιώργου Τσιρώνη!

Νεκρός ο αλβανός φονιάς του Γιώργου Τσιρώνη!

1372873Νεκρός είναι  ο αλβανός ισοβίτης Καρέλι Ιλία o οποίος την 25η Μαρτίου σκότωσε με μαχαίρι τον αγρινιώτη σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου. Τα άψυχο σώμα του  εντοπίστηκε χθες το βράδυ στις 23.30 από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών όπου ο φονιάς είχε οδηγηθεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ιλία Καρέλι ήταν μόνος στο κελί του για λόγους ασφαλείας . Στις 15.45 επέστρεψε στη φυλακή από τον ανακριτή όπου είχε μεταβεί για απολογία. Σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις 18.32 ξάπλωσε ωστόσο  διαπίστωσαν ότι ήταν ακίνητος για πολλή ώρα μέχρι που επιβεβαιώθηκε πως ήταν νεκρός. Τα αίτια του θανάτου του προς το παρόν είναι άγνωστα και ερευνώνται από ιατροδικαστή.

Nέοτερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με το newsit.gr μέσα στο κελί του βαρυποινίτη, στην απομόνωση, υπήρχε κάμερα που κατέγραφε τα όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με πληγές από το υπουργείο Δικαιοσύνης, από αυτή φαίνεται ότι ο θάνατός του, οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κάμερα δείχνει τον Αλβανό δολοφονό, να δυσφορεί μέσα στο κελί του και λίγο αργότερα να ξαπλώνει στο κρεβάτι του. ”Φαίνεται να παίρνει βαθιές ανάσες και το στήθος του πήγαινε πάνω κάτω” λένε στο Newsit άνθρωποι του υπουργείου. Να παρασχεθεί κάθε δυνατή αρωγή στην οικογένεια του 46χρόνου υπαρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου, Γεώργιου Τσιρώνη, πατέρα δυο παιδιών, αποφασίστηκε σε επικοινωνία που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.
Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς ζήτησε από τον κ. Αθανασίου να εξεταστεί το νομοθετικό πλαίσιο, να επεκταθούν, αλλά και να αυξηθούν οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις οικογένειες των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.