Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Νεότερα από την υπόθεση του ξυλοδαρμού του ζευγαριού στην εθνική οδό

Νεότερα από την υπόθεση του ξυλοδαρμού του ζευγαριού στην εθνική οδό

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews η υπόθεση που προκάλεσε αίσθηση στην τοπική κοινωνία( http://www.agrinionews.gr/?p=22996) και όχι μόνο έχει κάποια εξέλιξη αρκετά σημαντική. Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση του ενός εκ τον δραστών και μάλιστα διαπίστωσε ότι δεν είναι ο ιδιοκτήτης που εμφανίζεται στα στοιχεία της μέσω του ηλεκτρονικού δικτύου. Αυτό μπορεί μόνο να σημαίνει ότι το αυτοκίνητο πουλήθηκε και δεν έχει ακόμα μεταβιβαστεί, καθώς κάθε άλλη περίπτωση θα είχε καταγγελθεί.
Τώρα, φαίνεται ότι ο εν λόγω έχει απασχολήσει πολλάκις τις αρχές για διάφορα ζητήματα και είναι παλιός γνώριμος. Στην υπόθεση έχει δοθεί βαρύτητα και χειρίζεται σε ανώτατο επίπεδο, ενώ ήδη έχει διαβιβαστεί η υπόθεση στον εισαγγελέα και μόλις επιστραφεί ο φάκελος στην Α. Δ. Ακαρνανίας θα κληθεί το ζευγάρι να αναγνωρίσει τον φερόμενο ως δράστη ή θα πάει το θέμα υπηρεσιακά στην Αθήνα όπου ζουν οι παθόντες.
Ο εντοπισμένος φερόμενος ως δράστης δεν είναι πάντως εκείνος που προκάλεσε τα περισσότερα χτυπήματα στον άντρα της οικογένειας, παρότι και ο ίδιος βιαιοπράγησε και ήταν εκείνος που κατηγορείται ότι έσβηνε τσιγάρο πάνω στον άτυχο πατέρα. Υπάρχει η πιθανότητα ο κύριος υπαίτιος των χτυπημάτων να μην είναι καν από την περιοχή μας ενώ δεν αποκλείεται να μην είναι Έλληνας. Σε κάθε περίπτωση η στοιχειοθέτηση της κατηγορίας αναμένεται να αποκαλύψει στοιχεία και για τον έτερο από τους φερόμενους ως δράστες της βιαιοπραγίας κατά του ζευγαριού μπροστά στα παιδιά του.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.