Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Ντεμπούτο Κραμποκούκη με το νέο οργανισμό του υπάρχοντος Νοσοκομείου

Ντεμπούτο Κραμποκούκη με το νέο οργανισμό του υπάρχοντος Νοσοκομείου

«Πρώτη» σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Αγρινίου για το νέο διοικητή Γ.Κραμποκούκη αλλά και με την εθιμοτυπική παρουσία του αναπληρωτή διοικητή της ενιαίας διοίκησης (με το Νοσοκομείο Μεσολογγίου) Δ.Πεφάνη.
Βασικό θέμα της ατζέντας ο νέος οργανισμός. Όχι όμως του νέου Νοσοκομείου αλλά του υπάρχοντος… Αν και ο αγώνας όλων των ανθρώπων του Νοσοκομείου κατατείνει σε έναν σύγχρονο Οργανισμό για το νέο Νοσοκομείο, εντούτοις θεωρήθηκε επιβεβλημένο να ψηφιστεί νέος οργανισμός για το υπάρχον.
Ο λόγος είναι πως με τις αλλαγές που έφερε το καλοκαίρι ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος οι κλίνες του Νοσοκομείου αυξήθηκαν και ανέρχονται σε 170. Έπρεπε λοιπόν με νέο Οργανισμό να γίνει νέα αντιστοίχηση του προσωπικού με αυτόν τον αριθμό των κλινών. Άλλωστε δεν θα θέλε και πολύ η Κυβέρνηση με ανακαλύψει (με τον παλιό οργανισμό) υπεράριθμο προσωπικό και να θυμηθεί την …εργασιακή εφεδρεία.
Το σημαντικό πάντως είναι ότι ο νέος διοικητής δεσμεύθηκε πως σύντομα θα φέρει προς έγκριση και τον Οργανισμό για το νέο Νοσοκομείο…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.