Πέμπτη, 13 Αυγούστου, 2020

Ντιμπαλά: δεν ήθελα να παίξω στον Παναιτωλικό

Εντύπωση προκαλούν τα λεγόμενα του Πατρίκ Ντιμπαλά στο  flnews.gr. O παίκτης που έφυγε προ ημερών από τον Παναιτωλικό για  πειθαρχικά παραπτώματα  μιλάει για τα αίτια της αποχώρησης του βάζοντας τα με τον Νίκο Καραγεωργίου. Ωστόσο όταν δηλώνει πως  δεν ήθελε να παίξει στον Παναιτωλικό μάλλον δείχνει ότι σε αυτόν ήταν το πρόβλημα και όχι στην ομάδα. Kαι φυσικά εξηγούνται τα “ήξεις-αφήξεις” των ημερών της υπογραφής συμβολαίου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο flnews.gr:

-Πριν ακόμα κλείσεις 90λεπτο με τον Παναιτωλικό έλυσες τη συνεργασία σου με την ομάδα. Τι ακριβώς συνέβη;

«Το πρόβλημα ήταν καθαρά του προπονητή. Με την Καβάλα με άφησε στον πάγκο και φυσικά δεν του είπα τίποτα. Κάνει δύο αλλαγές, βάζει μέσα δύο συμπαίκτες μου και στο τελευταίο πεντάλεπτο μου κάνει νόημα να περάσω και γω στο παιχνίδι. Πάω εκεί, βγάζω τα ρούχα της προθέρμανσης, είμαι έτοιμος να μπω και ξαφνικά μου λέει δεν θα μπεις. Αυτός ισχυριζόταν ότι εγώ του είπα ότι δεν θέλω να παίξω. Το οποίο είναι ψέμα. Αν του έλεγα κάτι τέτοιο, γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα είχα πρόβλημα με την ομάδα. Αυτός δεν με άφησε να παίξω».

-Το μετάνιωσες που πήγες στον Παναιτωλικό;

«Φυσικά το μετάνιωσα. Εγώ δεν ήθελα να παίξω στον Παναιτωλικό. Με έπαιρναν τηλέφωνο επί έναν μήνα και με παρακαλούσαν να υπογράψω στην ομάδα τους. Τελικά πείστηκα, αλλά όσα έγιναν εκεί με απογοήτευσαν. Το μετάνιωσα ειλικρινά. Τι να πω…».

-Οι οπαδοί έχουν κόντρα με το αφεντικό της ομάδας, τον Φώτη Κωστούλα. Θεωρείς ότι αυτή η κόντρα επηρέασε τους ποδοσφαιριστές;

«Ό,τι γινόταν εκτός αγωνιστικού χώρου δεν με αφορούσε να σου πω την αλήθεια. Ήρθα εδώ να κάνω τη δουλειά μου, να σκοράρω, άσχετα αν κατέληξαν έτσι τα πράγματα. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό το ερώτημα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν την έζησα σε μεγάλο βαθμό την κόντρα αυτή».

-Σκέφτεσαι να συνεχίσεις σε άλλη ελληνική ομάδα ή θες να παίξεις στο εξωτερικό;

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος με όσα έγιναν εδώ. Μετάνιωσα που ήρθα και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έκανα τίποτα κακό. Ο προπονητής έλεγε ψέματα για μένα. Νιώθω άσχημα και για την αναστάτωση στην ομάδα, αλλά και άσχημα απέναντι στην οικογένειά μου. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί τώρα να πω ότι δεν θέλω να ξαναπαίξω στην Ελλάδα, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση σοβαρή ίσως μείνω. Δεν ξέρεις πώς μπορούν να έρθουν τα πράγματα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.