Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Ντροπή: Δηλητηρίασαν κουταβάκια στην ταΐστρα του Δήμου Αγρινίου

12496275_829995520442386_7656641467381130400_oTo μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου άγνωστοι έριξαν δηλητήριο τύπου γεωργικού φαρμάκου σε τέσσερα κουταβάκια αδέσποτα στην ταΐστρα του Δήμου Αγρινίου στην Καμαρούλα. Την καταγγελία αυτή έκανε το Σωματείο «Φίλοι των Ζώων Δήμου Αγρινίου»
Τα τρία κουτάβια ήταν 2 μηνών και το ένα 1,5 . Το μικρούλι δεν πρόλαβαν να το σώσουν τα μέλη του Σωματείο , τα δύο άλλα σώθηκαν με τα αντίδοτα και τον μεγάλο αγώνα πέντε ατόμων μέσα στην βροχή και στην νύχτα
«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στην ταΐστρα του Δήμου Αγρινίου, είναι η δεύτερη. Έχουμε επανειλημμένα παρακαλέσει το Δήμο να την πάρει από το σημείο αυτό και να σταματήσει να τοποθετεί ταΐστρες σε ερημικές τοποθεσίες γιατί αφενός συμπολίτες μας αφήνουν εκεί κρυφά τα σκυλιά τους ή κουτάβια και αφετέρου μπορεί κάποιος να τα δηλητηριάσει χωρίς να γίνει αντιληπτός. Δυστυχώς δεν έχουμε εισακουστεί και δυστυχώς την πληρώνουν τα ζώα. Απευθυνόμαστε και σε αυτούς που δεν θέλουν τα ζώα και τους παρακαλούμε να μην τους κάνουν κακό», αναφέρει μεταξύ άλλων η καταγγελία του Σωματείου «Φίλοι των Ζώων Δήμου Αγρινίου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Elias Koteas

    Να ο πολιτισμός και η ανατροφή που φαίνεται. Τα νεκρά ζώα είτε φολιασμένα είτε στους δρόμους πατημένα, αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό που στην προκειμένη περίπτωση είναι ανύπαρκτος.

    Γι αυτό με σιγουριά λέμε: Μέσος Αγρινιώτης = ΓΙΔΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.