Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Νώντας Νικάκης: Πρέπει να επανεκκινήσουν τα έργα στον οδικό άξονα «Αμβρακία – Άκτιο» (ΦΩΤΟ)

Νώντας Νικάκης: Πρέπει να επανεκκινήσουν τα έργα στον οδικό άξονα «Αμβρακία – Άκτιο» (ΦΩΤΟ)

securedownload

Κείμενο: Νώντας Νικάκης
Φωτο: Σταύρος Πάτσης

Παύση εργασιών καταγράφεται εδώ και λίγο καιρό στο πολύπαθο έργο κατασκευής του οδικού άξονα «Αμβρακία – Άκτιο». Ενώ τα πράγματα στην κατασκευή του άξονα τους τελευταίους μήνες έδειχναν να βαίνουν καλώς, με τα έργα να προχωρούν και πάλι μετά τις σημαντικές καθυστερήσεις, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζονται, ξανά, εμπόδια και τα έργα σταμάτησαν.
Ο νέος αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης ορκίζεται σήμερα 21 Μαρτίου 2015 και ας ελπίσουμε ότι θα συμπεριλάβει στις προτεραιότητες του, τον δρόμο Άκτιο Αμβρακία…..

Εμείς με τη σειρά μας από εδώ στη Βόνιτσα καλούμε όλους τους φορείς Δήμο Ακτίου Βόνιτσας – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας να πάρουν άμεσα θέση και να πιέσουν για την επανεκκίνηση του έργου και παρακαλούμε το νέο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ξαναρχίσουν οι εργασίες.
Επειδή, ο συγκεκριμένος οδικός άξονας θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στη περιοχή μας επείγει η ολοκλήρωση του για να αποκτήσουμε ένα σοβαρό και ασφαλές οδικό δίκτυο. Έχουμε δώσει συνεχείς μάχες και θα συνεχίσουμε για να γίνει αντιληπτό και στο κράτος η σπουδαιότητα αυτού του έργου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.