Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Ν. Αναστασιάδης: Δέσμευση για παρουσία του στις γιορτές Εξόδου του 2016

Ν. Αναστασιάδης: Δέσμευση για παρουσία του στις γιορτές Εξόδου του 2016

AnastasiadisΥπόσχεση ότι θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι για τους εορτασμούς της Εξόδου την άνοιξη του 2016 έδωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη συνάντηση που είχε στη Λευκωσία με αντιπροσωπεία της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της  Βουλής με επικεφαλής τον πρόεδρό της, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο.

Η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Βαρεμένου αναφέρει:

Υπόσχεση ότι θα επισκεφθεί το Μεσολόγγι για τους εορτασμούς της Εξόδου την άνοιξη του 2016 έδωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη συνάντηση που είχε στη Λευκωσία με αντιπροσωπεία της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της  Βουλής με επικεφαλής τον πρόεδρό της, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο.

«Σας περιμέναμε στο Μεσολόγγι των Βαϊων», είπε στον Πρόεδρο ο Γιώργος Βαρεμένος. Ο κ. Αναστασιάδης εξήγησε ότι ένα απρόβλεπτο γεγονός τον ανάγκασε να ματαιώσει την επίσκεψη που προγραμμάτιζε. «Σας περιμένουμε, λοιπόν, του χρόνου», επέμεινε ο βουλευτής, για να απαντήσει χαριτολογώντας ο Κύπριος Πρόεδρος «θα κόψω το κεφάλι μου για να έρθω»…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.