Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Καθαρισμός βυθού στο λιμάνι του Αστακού

Καθαρισμός βυθού στο λιμάνι του Αστακού

astakos1

Χρέος όλων μας και πρωτίστως των φορέων και Συλλόγων είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού (ΝΑΟΑΣ) σε συνεργασία με την ΝΗΡΕΥΣ ΑΕ, διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονια καθαρισμό του βυθού στο λιμάνι του Αστακού ο οποίος στέφθηκε με  απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας και στην πράξη το ενδιαφέρον του για το φυσικό περιβάλλον που ζούμε και που μεγαλώνουν τα παιδιά μας

Η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις γίνεται συνειδητά και έχοντας πλήρη επίγνωση μιας βασικής πανθρώπινης αρχής: Η φύση δεν μας ανήκει και είμαστε υποχρεωμένοι να την παραδώσουμε αναλλοίωτη στις επόμενες γενιές..

Και αν το αποτέλεσμα, εξαιτίας, δυστυχώς, τις τεράστιας μόλυνσης των τελευταίων δεκαετιών είναι μικρό, το μήνυμα, αντίστροφα. που εκπέμπεται, μέσω τις εικόνας και του ίντερνετ είναι μεγάλο και σπουδαίο κυρίως στα νέα παιδιά.

Να νιώσουμε μεγαλύτερη την ευθύνη για την προστασία του περιβάλλοντος και  να κατανοήσαμε πως οι μικρές αλλαγές στην καθημερινή στάση του καθενός από μας θα συμβάλλουν αποφασιστικά ώστε ο κόσμος που θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας να είναι καλύτερος από το σημερινό.

Συγχαρητήρια στον ΝΑΟΑΣ για την πρωτοβουλία, αλλά και σε όσους συμμετείχαν .
Βασίλης Πολύζος

http://ksiromeritikimatia.blogspot.gr/

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ
Αναρτήθηκε από στις 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.