Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Ν. Καραγεωργίου: Έχουμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα

Εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα  εντός έδρας ήττα της ομάδας του  εμφανίστηκε ο προπονητής του  Παναιτωλικού Ν. Καραγεωργίου στη συνέντευξη Tύπου. Ο κόουτς των αγρινιωτών αφού τόνισε πως η ομάδα του συνεχίζει  να κάνει δώρα στους αντιπάλους της, στη συνέχεια παραδέχθηκε το εμφανές  πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Καραγεωργίου:

« Οπωσδήποτε δεν ήταν το καλύτερο που επιθυμούσαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να φτάσουμε ψηλά. Παρ΄ότι παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο υπάρχουν πολύ μεγάλες δυσκολίες, εμείς δώσαμε δύο δώρα στους αντιπάλους μας διότι αν δε δίναμε αυτά τα δώρα θα ήμασταν πολύ πιο μπροστά στη βαθμολογία απ΄όλους. Λέω δώρα διότι και στα δύο τα παιχνίδια, χωρίς να παίξουμε καταπληκτικά, είμασταν πολύ ανώτεροι και δημιουργήσαμε περισσότερες προϋποθέσεις για να κερδίσουμε και ο αντίπαλος με μια επίθεση σημείωσε το γκολ.

Ελπίζω ότι η τύχη η οποία  στα παιχνίδια αυτά μας γύρισε την πλάτη, στα επόμενα παιχνίδια  να μην συμβεί αυτό και να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς και πολύ γρήγορα να αναρριχηθούμε ψηλά στη  βαθμολογία. Δε θέλω να εκφράσω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Όλοι κάνανε την προσπάθειά τους και δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η  οποία είναι καλή και ικανή  αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Σε ερώτηση για το αν η αντιπαράθεση που υπήρξε σήμερα στο γήπεδο μεταξύ των οργανωμένων  και του υπόλοιπου κόσμου, επηρέασε την ομάδα, τόνισε:

« Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα πούμε γι΄αυτό το θέμα. Μη με ξαναρωτήσετε. Δε θα απαντήσω. Σας το είπα και την άλλη φορά ότι εμένα με ενδιέφερε να υπάρχει ένα καλό κλίμα εδώ και να πηγαίνουμε όλοι μαζί. Από εκεί και πέρα εγώ δεν παρατήρησα και δεν πιστεύω ότι επηρέασε το κλίμα αυτό τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές μας παίξανε αυτό που μπορούσαν να παίξουν αλλά η προσπάθειά μας σε συνδιασμό με την τύχη δε μας επέτρεψαν να κερδίσουμε τον αγώνα».

Σε επόμενη ερώτηση  για τη σημερινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τον τρόπο ανάπτυξης, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που  υπάρχει στην επίθεση:

« Γνωρίζετε ότι έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση. Είναι  δεδομένο αυτό. Όχι ότι αυτοί που  αγωνίζονται δεν είναι ικανοί, αλλά μας λείπουν τρεις ποδοσφαιριστές που επιλεγήκαν για να εκφράσουν  αυτό το κομμάτι. Για παράδειγμα αν ο Πασάς ή ο Κουτσοσπύρος σε κάποιο παιχνίδι δεν είναι καλοί, θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να μπουν  κάποια παιδιά που να διαμορφώσουν κάποιες άλλες συνθήκες. Εμείς  αυτό δεν το έχουμε και το ξέρρετε. Ο ένας δεν ήθελε να παίξει στον Παναιτωλικό (σ.σ. Ντιμπαλά), ο άλλος  είναι τραυματίας (Καμαρά) και ο Κίτσας είναι σε κάποιο διαγνωστικό κέντρο στην Αθήνα ένα – ενάμισι μήνα και κάνει θεραπεία. Δηλαδή έχουμε οπωσδήποτε πρόβλημα στην επίθεση. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματά μας».

Συνεχίζοντας και αναλύοντας το σημερινό τρόπο παιχνιδιού ο κ. Καραγεωργίου έγινε πιο αποκαλυπτικός  επισημαίνοντας:

« Σήμερα όσον αφορά τους χαφ, ήταν δύο αμυντικοί και ένας επιθετικός. Ο Σφακιανάκης ήταν μπροστά από τους δύο (Κούσα, Μητρόπουλο). Δε μπόρεσε όμως να βρει τους χώρους, αν και έχει την εξυπνάδα, γιατί ήταν καλά κλεισμένος. Όταν μπήκε ο Γιάνεφ, δεν ήταν αυτός που εγώ περιμένω. Δε μπορεί να είναι ο Γιάνεφ αυτός που εμείς επιλέξαμε, ένα παιδί που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο και σε εθνικές ομάδες και να αποδίδει αυτό. Παρ΄όλα αυτά όμως έχει και αυτός τη δικαιολογία του καθώς έχει έρθει αργά και χρειάζεται το χρόνο του».

Για τη σημερινή διαιτησία  όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει, ήταν φειδωλός:

« Οι διαιτητές έτσι είναι, τι να κάνουμε. Μακάρι αυτός ο διαιτητής να μας  παίξει εκτός έδρας με τον τρόπο  που έπαιξε τον αντίπαλο μέσα στο  ίδιο μας το σπίτι».

Από την πλευρά του ο Γ. Πασάς  εκπροσωπώντας τους παίκτες του  Παναιτωλικού, δήλωσε: «Δυστυχώς σήμερα για άλλη μια  φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας. Πιστεύω ότι όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την  Καλλονή, είμασταν καλύτεροι. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και από μία επίθεση, με μισή ευκαιρία καταφέραμε να φάμε γκολ. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι  να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια  και να βελτιωθούμε για να καταφέρουμε  να πάρουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε εκεί που ανήκουμε».

 

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.