Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Ν. Καραπάνος: “δέχθηκα μετεκλογικό τσουνάμι λάσπης”

Ν. Καραπάνος: “δέχθηκα μετεκλογικό τσουνάμι λάσπης”

photo_karapanosΣτην εξής δήλωση προχώρησε ο νέος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, με την οποία ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν αλλά και τους συνυποψηφίους του,που έφτασαν μέχρι τον πρώτο γύρο των εκλογών, “για το  το ήπιο κλίμα που διατηρήθηκε σε όλη την προεκλογική περίοδο”όπως αναφέρει, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο συνυποψήφιός του στον β γύρο, Ν. Μουρκούσης, δεν επικοινώνησε μαζί του για να τον συγχαρεί και ότι αντ’ αυτού δέχθηκε ένα “μετεκλογικό τσουνάμι λάσπης”:

Συνδημότισσες και Συνδημότες,

ειλικρινά δεν βρίσκω λόγια για να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη σας στις εκλογικές αναμετρήσεις της 18ης και της 25ης Μάιου. Είναι βέβαιο ότι αυτές τις δύο ημέρες θα τις θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Θα θυμάμαι τις αντιδράσεις σας, την αγάπη σας. αλλά και την πληθώρα συναισθημάτων ζωγραφισμένα στα πρόσωπά σας. Με τη δική σας δύναμη ξημερώνει μια νέα μέρα στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου. Μια μέρα που φέρνει νέα πρόσωπα στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόσωπα γεμάτα ιδέες και θέληση για προσφορά. Σ’αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Πρέπει όλοι μαζί, πολίτες, Δημοτικό Συμβούλιο, Τοπικά Συμβούλια και Δήμαρχος  να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο μας.

Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου, που έφτασαν μέχρι τον πρώτο γύρο των εκλογών για το ήπιο κλίμα που διατηρήθηκε σε όλη την προεκλογική περίοδο. Όσον αφορά τον συνυποψήφιό μου στο 2ο γύρο, περίμενα τουλάχιστον να επικοινωνήσει μαζί μου να μου ευχηθεί όχι για εμένα προσωπικά, αλλά για επιτυχή αντιμετώπιση στα προβλήματα της περιοχής τα οποία αφορούν όλους. Αντ’αυτού δέχθηκα ένα τσουνάμι λάσπης, μετεκλογικό αυτή τη φορά. Δεν πρόκειται ωστόσο να μπω  σε αυτή την αντιπαράθεση.

Εύχομαι σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στα τοπικά Συμβούλια καλή Θητεία, Δύναμη και υπομονή για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα προβλήματα που μας περιμένουν.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. ΕΞ.ΑΝΔ

  ΜΠΡΕ ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑΣ ΙΕΡΑΣ…. ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΔΡΕΣ ΠΑΡΟΛΕΣ….

 2. pol

  κ. Καραπάνο συγχαρητήρια για την εκλογή σας και να ξεβρομίσετε την Ιερά πόλη που είναι πήχτρα στο σκουπίδι από τα ΤΕΙ -Μπακακαριά – έως την Πόλη.
  Ο ιερός κήπος των ηρώων που έχυσαν το αίμα τους οι ιεροί μας πρόγονοι θέλει ανάπλαση χωρίς όμως αλλοίωση του υπάρχοντος χώρου με νέα υλικά.
  Ανάδειξη των παραλιών του Δήμου που είναι παρατημένοι και την θαυματουργή λάσπη της Αγίας Τριάδας.
  Αλυκές Μεσολογγίου άλλο ένα κομμάτι σύμβολο για την πόλη.
  Μουσεία – μοναστήρια και αξιοθέατα που είναι παρατημένα εδώ και χρόνια.
  Ορεινός τουρισμός στα Ελληνικά εντελώς στην αφάνεια.
  Αξιοποίηση του θαλάσσιου πλούτου της χλωρίδας και πανίδας των ακτών της. και πολλά άλλα που πρέπει να γράφω μέχρι αύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.