Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ν. Νικολόπουλος: «Εμείς, οι ΑΝ.ΕΛ., θα είμαστε το ζύγι» (video)

Ν. Νικολόπουλος: «Εμείς, οι ΑΝ.ΕΛ., θα είμαστε το ζύγι» (video)

fdgdfhdf

Σε ξενοδοχείο του Αγρινίου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος της Κ.Ο. του κόμματος, Πρόεδρος παράλληλα του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών κ. Νίκος Νικολόπουλος. Ο κ. Νικολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε τοπικά μέσα, αφού πρώτα μίλησε για τις θέσεις των ΑΝΕΛ, το πώς θα λειτουργήσει η συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα στα θέματα εκείνα όπως της εκκλησίας που οι διαφορές τους είναι μεγάλες και για τους λόγους που κατά τον ίδιο οι ψηφοφόροι πρέπει να στηρίξουν τους ΑΝΕΛ. Στην συνέντευξη παρόντες ήταν και οι υποψήφιοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Το ’89 και το ’90, που η Νέα Δημοκρατία είχε συνεργαστεί με το ΚΚΕ, τα μέσα ενημέρωσης, ποτέ τότε δεν είχαν πει αυτό που λένε και ξαναλένε σήμερα τα μέσα της διαπλοκής, ότι δηλαδή μια τέτοια συνεργασία με την αριστερά θα σημάνει την καταστροφή για τον τόπο», είπε ο κ. Νικολόπουλος, αναφορικά με τα όσα ακούγονται τώρα για την συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εμείς, είπε ο κ. Νικολόπουλος, ζητάμε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων, αφού είμαστε ειλικρινείς μαζί τους από την αρχή. : «Είπαμε ότι θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το δίλλημα είναι αν θέλουμε έναν  ΣΥΡΙΖΑ να δρα ανεξέλεγκτος ή αν θέλουμε τους ΑΝΕΛ στη βουλή και την κυβέρνηση να κρατάνε τις ισορροπίες. Εμείς είμαστε το ζύγι», είπε ο κ. Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τοπίο έχει ήδη διαμορφωθεί, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη και το χαστούκι της ανατροπής του λαού θα είναι μεγάλο» και για τον λόγο αυτό «μισή ψήφος αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Ν.Δ. είναι μια ψήφος χαμένη, ενώ μια ψήφος στους ΑΝΕΛ θα καθορίσει πολλά».

Είπε ουσιαστικά πως και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι έτοιμος για την αυτοδυναμία «γιατί δεν θέλει να πιέζεται από τις ακραίες φωνές που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σφοδρή επίθεση από τον κ. Νικολόπουλο υπήρξε προς τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης, στους «γκαλοπίστες που εξυπηρετούν συμφέροντα και που κανονικά θα έπρεπε να έχουν αλλάξει επάγγελμα», όπως είπε.

Στα θέματα εκκλησίας και ιδιαίτερα στην φορολόγηση της περιουσίας της εκκλησίας, που εντοπίζονται και οι μεγάλες διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Νικολόπουλος είπε πως «εάν μιλάμε για φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας της εκκλησίας που θα φέρει έσοδα, τότε ναι, αλλά αν μιλάμε για λιβαδικές εκτάσεις και βοσκοτόπια τότε είναι άλλο πράγμα».

fgbngfnf fhbdfahb gfhgfhf

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.