Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου, 2020

Ξεκάθαρες κουβέντες

Ξεκάθαρες κουβέντες

δημοσιγραφικαΑιφνιδίως το απόγευμα της Πέμπτης, δυο μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, δέχθηκα τηλεφώνημα από την ΠΑΕ που με ενημέρωνε ότι δε θα μου επιτρεπόταν η είσοδος στα δημοσιογραφικά του γηπέδου του Παναιτωλικού. Ο λόγος, όπως μου εξήγησαν, ήταν ένα προσωπικό πρόβλημα που είχε ο πρόεδρος κ. Κωστούλας μαζί μου.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κι ούτε είχα ποτέ με κανέναν (πόσο μάλλον με τον ίδιο τον κ. Κωστούλα με τον οποίο μάλιστα έχω να μιλήσω πάρα πολύ καιρό), θα ήθελα να θέσω υπ όψιν του κ. Κωστούλα, της ΠΑΕ αλλά και του αναγνωστικού κοινού κάποια πράγματα:

–          Ας με ενημερώσει ο κ. Κωστούλας ποιο είναι αυτό το προσωπικό πρόβλημα που έχει μαζί μου και  το ξέρει μόνο εκείνος.

–          Τόσο το ποιόν μου όσο και η δουλειά μου στην κάλυψη του ρεπορτάζ του Παναιτωλικού είναι γνωστά. Έχουν μάλιστα σχολιαστεί κολακευτικά ακόμη και από ανθρώπους της ίδιας της ΠΑΕ. Αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιοι. Για το λόγο αυτό ακριβώς και όπως μου μεταφέρθηκε, κάποιοι μέσα από την ίδια την ΠΑΕ μίλησαν με τον κ. Κωστούλα παρακινώντας τον να αλλάξει την αρχική του απόφαση, χωρίς κάτι τέτοιο να συμβεί.

–          Γιατί λοιπόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν αποκάλυπτε το προσωπικό πρόβλημα που έχει μαζί μου ώστε να τους πείσει ότι εκείνος έχει το δίκιο;

–          Μήπως τελικά όλα τα πιο πάνω είναι υπεκφυγές και απλά πληρώνω το μάρμαρο της δημοσίευσης μιας εγκυρότατης πληροφορίας που είχα (και τελικά επιβεβαιώθηκε στο έπακρο) που αφορούσε την επικείμενη μεταγραφή του Βασιλείου στην ομάδα μας;   Το ότι δεν υπάκουσα στις παραινέσεις κάποιων μέσα από την ΠΑΕ να μη βγάλω την είδηση προς τα έξω; (δεν είχε παίξει πουθενά).

–          Θα τους υπενθυμίσω πως μέρος της δουλειάς ενός δημοσιογράφου είναι και το κομμάτι που αφορά τις μεταγραφές μιας ομάδας, προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού και του φίλαθλου κόσμου. Την ενόχλησή τους πάντως για το πιο πάνω θέμα φρόντισαν να μου την διαμηνύσουν ξεκάθαρα, άνθρωποι της ΠΑΕ. Ξέρουν ποιοι είναι.

–          Από την ΠΑΕ πάντως επιμένουν ότι η απαγόρευσή μου δεν αφορά κάποιο δημοσίευμα. Περιμένω λοιπόν ξεκάθαρα να με ενημερώσουν το τι ακριβώς αφορά.

–          Οι περιστάσεις απαιτούν ξεκάθαρες κουβέντες κι όχι μισόλογα και δικαιολογίες. Στο τέλος ο κόσμος είναι ο μοναδικός κριτής. Από αυτόν προέρχομαι κι εγώ άλλωστε. Κάτω από τον ευκάλυπτο και στα τσιμέντα της εξέδρας του γηπέδου μας μεγάλωσα. Όσοι με γνωρίζουν καλά, γνωρίζουν και το παναιτωλικό… ιστορικό μου.

–          Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω εκεί από όπου ξεκίνησα. Στις εξέδρες. Εκεί ήταν πάντα η θέση μου. Άλλωστε και στα δημοσιογραφικά που βρισκόμουν έως τώρα, πολλές φορές ως οπαδός συμπεριφερόμουν…

–          Ας μου επιτρέψουν τουλάχιστον αυτή η επιστροφή μου στις εξέδρες να γίνει όταν αυτό το κρίνω εγώ.

–          Αν τελικά η ΠΑΕ (γιατί ασφαλώς και δεν είναι προσωπικό το θέμα) επιμείνει στην αρχική της απόφαση, τότε ο προπονητής μας ο κ. Χάβος ας μην αναρωτηθεί ξανά, που πήγαν οι άλλοι και γιατί μείναμε τόσοι λίγοι, όπως έκανε και πέρυσι στις συνεντεύξεις τύπου. Ξέρει που θα πρέπει να απευθυνθεί για να βρει την απάντηση.

 

                                                                                                                        Περικλής Καπούλας

Υ.Γ.  Το ότι σεβαστήκαμε το γεγονός (τόσο το μέσο που εκπροσωπώ όσο και εγώ) ότι η ομάδα μας έπαιζε πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν βγάλαμε το θέμα προς τα έξω παραμονές του αγώνα για ευνόητους λόγους, δε σήμαινε σε καμία περίπτωση ότι θα σιωπούσαμε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.