Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Ξεκίνησε η διαπλάτυνση των γεφυριών στην παραλιακή οδό εισόδου του Μύτικα

Ξεκίνησε η διαπλάτυνση των γεφυριών στην παραλιακή οδό εισόδου του Μύτικα

DSC_7460α DSC_7458 DSC_7452Δήμος Ξηρομέρου: αρχίζει το έργο διαπλάτυνσης των γεφυριών στην παραλιακή οδό κύριας εισόδου του Μύτικα

Ένα έργο που ήταν απαραίτητο και αναγκαίο, και έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια, καθώς  ο κίνδυνος από την στενότητα του δρόμου στα συγκεκριμένα γεφύρια για οδηγούς  (ίσα-ίσα που χωράει δυο μικρά αυτοκίνητα)  και πεζούς ήταν μεγάλος . Επίσης η εικόνα της κύριας   εισόδου μιας τουριστικής περιοχής όπως είναι ο Μύτικας δεν ήταν και ότι το καλύτερο.

Ήδη ο ανάδοχος καθάρισε τον χώρο, τοποθέτησε πινακίδες σήμανσης και όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσουν οι εργασίες. Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Δήμου Ξηρομέρου (Τ.Κ Μύτικα και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής) ο παραλιακός δρόμος της κύριας εισόδου του Μύτικα θα κλείσει για  χρονικό διάστημα  σαράντα (40) εργάσιμων ημερών προκειμένου να εκτελεστεί το έργο. Η εκτροπή των οχημάτων θα γίνεται από την εκκλησία του Μύτικα  και προς την ανατολική είσοδο του οικισμού Παναγούλας. Με την ολοκλήρωση του έργου σίγουρα θ’ αλλάξει προς το καλύτερο και η εικόνα της κύριας εισόδου του Μύτικα.

Το Τρίτο μάτι
 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.