Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Μεγάλη συγκέντρωση του Χρίστου Βερελή στο Μεσολόγγι

Μεγάλη συγκέντρωση του Χρίστου Βερελή στο Μεσολόγγι

Χρίστος Βερελής «Η κρισιμότητα των εκλογών δεν επιτρέπει ψήφο οργής αλλά ψήφο ευθύνης».

Η μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δείχνει τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπο του Χρίστου Βερελή

Ο Χρίστος Βερελής, αφού ευχαρίστησε όλες τους παρευρισκόμενους για την ισχυρή και δυναμική παρουσία τους υπογράμμισε ότι η κρισιμότητα των εκλογών δεν επιτρέπει ψήφο οργής αλλά ψήφο ευθύνης.

Οι πολίτες άκουσαν με προσοχή τις θέσεις που ανέπτυξε ο Χρίστος Βερελής για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
«Για να ξαναμπούμε σε τροχιά ανάπτυξης οφείλουμε να “ξαναεφεύρουμε” την ελληνική οικονομία σ’ όλες τις εκφάνσεις της και να την καταστήσουμε ικανή να ανταγωνιστεί διεθνώς.

Κατεύθυνση με κάθε νόμιμο τρόπο της οικονομικής δραστηριότητας κατ’ αρχήν σε περιοχές που η χώρα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα (τρόφιμα, κτηνοτροφία, τουρισμός ,ενέργεια»

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ανέφερε ότι η Ελλάδα διανύει, δυστυχώς, μια πρωτοφανώς δύσκολη περίοδο οικονομικής και κοινωνικό-πολιτικής κρίσης. Μόνη ελπίδα και λύση φυγής από το αδιέξοδο είναι η ανάπτυξη.
Να απελευθερώσει πόρους από την κρατική σπατάλη και θα τους στρέψει στις παραγωγικές επενδύσεις. Αυτή που θα δώσει εργασία και εισόδημα στους νέους ανθρώπους με αναπτυξιακά έργα και επενδύσεις.»

Ο Χρίστος Βερελής ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν νέοι φόροι και να γίνουν νέες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Δεν πρόκειται να θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι. Πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία τυφλές περικοπές μισθών και συντάξεων» σημείωσε ο Χρίστος Βερελής

Αίσθηση ρεύματος για την υποψηφιότητα Χρίστου Βερελή απέπνεε η ανταπόκριση του κόσμου κατά τη διάρκεια της ομιλίας, η οποία έκλεισε με τον κ. Βερελή να απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν τις δυνάμεις που μπορούν να εγγυηθούν την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, να δώσουν μαζί τη μάχη για τη Νίκη στις Εκλογές και την Αυτοδύναμη Ελλάδα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, οι Δήμαρχοι, Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης , Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών και παραγωγικών φορέων της περιοχής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.