Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Ξεχρεώνει η Περιφέρεια…

Ξεχρεώνει η Περιφέρεια…

αρχής γενομένης από τη μεταφορά των μαθητών

O Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Χριστοδουλόπουλος Χρήστος ενημέρωσε τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος εκκαθάρισης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, καθώς βρίσκεται ήδη στα ταμεία της Περιφέρειας η πρώτη δόση. Μεταξύ των άλλων τόνισε ότι «σαν νέα αιρετή περιφερειακή αρχή πράξαμε στο ακέραιο το καθήκον μας, φέραμε στην Περιφέρεια μας το σύνολο των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων μας και είμαστε έτοιμοι να τελειώσουμε μια και καλή με τα χρέη που κληρονομήσαμε.

Έτσι και αλλιώς τα ληξιπρόθεσμα είναι χρήματα που ανήκουν στους πολίτες και στην αγορά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και θα αποτελέσουν μια σημαντική ένεση ρευστότητας στην δοκιμαζόμενη σκληρά από την κρίση τοπική αγορά.Θέλουμε όλοι οι πολίτες και επαγγελματίες της Περιφέρειας μας να γνωρίζουν ότι η διαδικασία των πληρωμών θα τηρηθεί απαρέγκλιτα έτσι όπως την όρισαν τα συναρμόδια Υπουργεία προς το συμφέρον της Περιφέρειας αλλά και του Κοινωνικού Συνόλου».

Επιπλέον σημείωσε ότι «η πρώτη δόση θα κατευθυνθεί στο σύνολο της στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων που αφορούν την μεταφορά μαθητών και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες για τη σχολική χρονιά 2011-2012. Επιλέξαμε να αρχίσουμε την αποπληρωμή από την μεταφορά μαθητών γιατί αποτελεί ζήτημα με μεγάλη κοινωνική διάσταση για τους μαθητές και τις οικογένειες τους».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.