Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ξημερώνει Κυριακή σε συχνότητες, tv και δίκτυα

Ξημερώνει Κυριακή σε συχνότητες, tv και δίκτυα

alla

Ζούμε εκλογές όπου κανένας ψηφοφόρος της ΝΔ δεν θα έβγαινε να υπερασπιστεί τα όσα έχει κάνει το κόμμα του κυβερνώντας και κανένας ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να πιστέψει ότι θα κάνει το κόμμα που θα εκλέξει αυτά που λέει στο πρόγραμμά του! «Έλα μωρέ, τέτοια έλεγε κι ο Αντρέας», είναι η μόνιμη επωδός για την δεύτερη περίπτωση. Για την πρώτη, αύριο έρχεται ο Σαμαράς να μιλήσει στο Αγρίνιο και η ατμόσφαιρα θα είναι σαν το «δεύτε τελευταίον ασπασμόν».

Η κατάληξη ενός ανδρός αυτό πιστοποιεί: Είχε το «πλεονέκτημα» ότι γνώριζε την Αριστερά από μέσα, καθώς υπήρξε στέλεχός της για χρόνια και άρα ήξερε που πονάει ο «εχθρός». Έγραψε σε κάποιον ταραγμένο Νοέμβρη από αυτούς που πέρασαν ένα τρομερό κείμενο για το Πολυτεχνείο αυτό είναι αλήθεια. Αυτή ήταν και η τελευταία συνεισφορά του στον δημόσιο διάλογο που είχε αξία. Θεωρήθηκε ότι ήταν ο μυστικοσύμβουλος και ο φανεροσύμβουλος του Σαμαρά στα χρόνια που προηγήθηκαν. Τελικά αναλώθηκε στο να ανακατεύεται με τα οικονομικά ενώ έπρεπε να έχει τη διορατικότητα κάτι τέτοια να τα αφήνει στους γνωρίζοντες, στους υπουργούς, στο διοικητή της ΤτΕ, στον γραμματέα Δημοσίων Εσόδων… Μετά τις ευρωεκλογές αποφάσισε να πάρει τα ηνία και να κάνει αλλαγές προς τη κατεύθυνση της λαϊκής Δεξιάς. Συνεπικουρούμενος από Ντινόπουλους και Γιακουμάτους τα έκαναν όλοι μαζί ρόιδο. Όχι απλώς δεν έπεισαν ως φιλολαϊκή Δεξιά αλλά κατάφεραν να διώξουν και τους τελευταίους σοβαρούς που ίσως να ψήφιζαν για να γίνουν οι αλλαγές που θα κάνουν κάποτε κανονική οικονομία την ελληνική. Κατάφερε να χάσει και την επικοινωνιακή μάχη με όλο τον κόσμο να κουβεντιάζει για το ελληνικό χρέος ενώ το θέμα δεν είναι καθόλου αυτό. (Το θέμα είναι ότι το ελληνικό χρέος δεν γίνεται για να δημιουργούνται δουλειές αλλά για να πληρώνονται πραιτοριανοί). Σήμερα ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και ότι το ζήτησε ο ίδιος προσωπικά από τον Σαμαρά. Ασφαλώς μιλάμε για τον Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Όχι τυχαία τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί  ότι οι διαφορές  είναι μεγαλύτερες από αυτές που ανακοινώνονται. Και να μην είναι, θα γίνουν…  Όχι τυχαία χτες το Βήμα βγήκε με τίτλο που θα έπρεπε να τον έχει η Αυγή και όχι τυχαία το Mega ψάχνει κάποιον για να του κάνει τα ρεπό ο Πρετεντέρης, αλλά να είναι καλός και αν γίνεται αρκετά αριστερός. Όλως τυχαίως η κουβέντα για την επόμενη μέρα των ΜΜΕ άρχισε. Όλοι πιάνουν τα γιοφύρια. Αρθρογράφοι που δεν ήθελαν καν να μπαίνει το όνομά τους δίπλα σε αυτό των «φιλελέδων»  κάνουν μεγάλο μπάσιμο στα «αντικειμενικά» site που παίζουν άποψη. Καθώς πλησιάζει η επόμενη Κυριακή μια νέα Ελλάδα ξημερώνει. Ίδια και απαράλλαχτη με την προηγούμενη. Τα κόμματα εξουσίας είναι σαν τα γενόσημα, όπως λένε. Μοιάζουν με τα… αυθεντικά και κάνουν την ίδια δουλειά.

Υ.Γ. Πριν κάτι μήνες η Τράπεζα της Ελλάδος ήταν μια συνωμοσία ιδιωτικών κεφαλαίων με υπό τις οδηγίες της παγκοσμιοποίησης που έσερνε τον χορό της καταστροφής. Τώρα είναι η εγγυήτρια δύναμη της χώρας. Πριν τέσσερα χρόνια δεν είχε λεφτά η χώρα και τελικά τα βρήκε και τα έκανε πρωτογενές πλεόνασμα. Σήμερα είναι πάλι στο χείλος του γκρεμού. Όποιος καταλάβει κερδίζει ραδιοτηλεοπτική συχνότητα.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.