Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Ξηρόμερο: Σημαντική απόφαση για το έργο υδροδότησης της Παλιόβαρκας.

DSC_7387Μια πολύ σημαντική απόφαση όσο αναφορά την πορεία του έργου υδροδότησης της Παλιόβαρκας, δηλαδή της παραλιακής ζώνης της Αλυζίας (από Μύτικα μέχρι Παλιόβαρκα) πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου στην συνεδρίαση της 29ης Σεπτεμβρίου 2013.
Συγκεκριμένα, αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την αγορά ακινήτου, εμβαδού 400 τ.μ., στην περιοχή Αγριλιά της Τ.Κ Αρχοντοχωρίου, για την κατασκευή δεξαμενής που θα εξυπηρετεί τις υδρευτικές ανάγκες των κατοίκων της Παλιόβαρκας του Δήμου Ξηρομέρου. Πρόκειται για κομβικό σημείο στο έργο, αφού ο συγκεκριμένος χώρος έχει επιλέγει από τον μελέτη ως ο μοναδικός και καταλληλότερος.
Έτσι λοιπόν ο Δήμος Ξηρομέρου έδωσε την λύση στο πρόβλημα για την κατασκευή της δεξαμενής. Στο μεταξύ το υπόλοιπο τμήμα του έργου προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που αφορούσαν την διέλευση του κεντρικού αγωγού κατά μήκος της επαρχιακής οδού Αστακού-Μύτικα και των κάθετων δρόμων προς την παραλία, και κατά μήκος αυτής. Αυτή την στιγμή κατασκευάζονται τα φρεάτια υδρεύσεως.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.