Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Οδικά έργα ολοκληρώθηκαν στον δήμο Αμφιλοχίας

Οδικά έργα ολοκληρώθηκαν στον δήμο Αμφιλοχίας
Ολοκληρώθηκε η οδοσήμανση στον οδικό άξονα μήκους Λουτρό-Σταθάς
Ολοκληρώθηκε η οδοσήμανση στον οδικό άξονα μήκους Λουτρό-Σταθάς

Οδικά έργα ολοκληρώθηκαν στον δήμο Αμφιλοχίας. Ειδικότερα, παραδόθηκε ήδη στην κυκλοφορία το νέο έργο της ασφαλτόστρωσης στον οικισμό “Φράγκου” στην Τοπική Κοινότητα Πατιόπουλου στο Δήμο. Το έργο κατασκευάστηκε με τη μέθοδο της αυτεπιστασίας, αξιοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό, τα μηχανήματα και την εμπειρία, που διαθέτει ο Δήμος, για έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων. Χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από πόρους του Δήμου.
«Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες για το αποτέλεσμα, γιατί λύθηκε ένα ακόμη σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα, που αντιμετώπιζαν οι συνδημότες μας», ανέφερε ο δήμαρχος Απ.Κοιμήσης.
Επίσης ολοκληρώθηκε ο δρόμος “Τριανταφυλλούλα-Άγιος Ιωάννης-Παλιόλακα-Οικία Πλακίδα” στο Ανοιξιάτικο μήκους 4,5 χλμ με αυτεπιστασία.
«Ο Δήμος Αμφιλοχίας με συστηματική δουλειά συνεχίζει να κατασκευάζει νέους δρόμους για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας των κατοίκων και των επισκεπτών. Η απομόνωση των οικισμών, που θεωρούνταν, για πολλούς και επί πολλές δεκαετίες φυσιολογικό γεγονός, αποτελεί κακό παρελθόν, φέρνει τα προϊόντα κοντά στις αγορές και κατοχυρώνει το δικαίωμα για υπηρεσίες ποιότητας, για όλους τους κατοίκους του πολύ μεγάλου σε έκταση και σε αποστάσεις δήμου μας», ανέφερε σχετικά ο Απ.Κοιμήσης.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η οδοσήμανση στον μεγάλο οδικό άξονα έργο μήκους 19 χλμ Λουτρό-Σταθάς που παραδόθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία.

Ολοκληρώθηκε ο δρόμος "Τριανταφυλλούλα-Άγιος Ιωάννης-Παλιόλακα-Οικία Πλακίδα" στο Ανοιξιάτικο
Ολοκληρώθηκε ο δρόμος “Τριανταφυλλούλα-Άγιος Ιωάννης-Παλιόλακα-Οικία Πλακίδα” στο Ανοιξιάτικο
Aσφαλτόστρωση στον οικισμό "Φράγκου" στην Τοπική Κοινότητα Πατιόπουλου
Aσφαλτόστρωση στον οικισμό “Φράγκου” στην Τοπική Κοινότητα Πατιόπουλου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.