Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αγρινίου:απεργούμε την Τετάρτη19 Οκτωβρίου

Οδοντιατρικός Σύλλογος Αγρινίου:απεργούμε την Τετάρτη19 Οκτωβρίου

 Ανακοίνωση Οδοντιατρικού Συλλόγου Αγρινίου

Πανελλήνια Πανοδοντιατρική Απεργία της Τετάρτης 19 Οκτωβριου 2011

Οι Οδοντίατροι όλης της χώρας απεργούμε και κρατάμε τα ιατρεία μας κλειστά την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.Διαμαρτυρόμαστε για:

– την εφαρμογή του Ν.3919/2011 περί της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων.Ζητάμε την εξαίρεση των υπηρεσιών υγείας για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

– τα άδικα φορολογικά μέτρα(περαίωση, αντικειμενικά κριτήρια,έκτακτες εισ-φορές) που οδηγούν τον ήδη δοκιμαζόμενο οδοντίατρο και ειδικά τον νέο συνάδελφο στην απόγνωση,στην ανέχεια και τελικά στην αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό με ότι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική κοινωνία.

– την έλλειψη διαλόγου από την πλευρά του Υπουργού Υγείας για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τη δημιουργία του νέου Φορέα (Ε.Ο.Π.Π.Υ.) Μεθοδεύεται ο εξοβελισμός της Οδοντιατρικής από την κρατική δαπάνη και η εξ’ ολοκλήρου κάλυψη των δαπανών για την στοματική υγεία από την τσέπη των ασθενών μας.

– την τραγική κατάσταση του τομέα Υγείας του Ε.Τ.Α.Α. (Τ.Σ.Α.Υ.) λόγω της έλλειψης προσωπικού αλλά και της διακοπής της τριμερούς χρηματοδότησης που έχει σαν αποτέλεσμα το ροκάνισμα των αποθεματικών του.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΤΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ            ΑΥΓΕΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.