Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Οι άριστοι των πέντε ΓΕΛ Αγρινίου- περήφανοι δηλώνουν οι διευθυντές των σχολείων

Aρχείου
Aρχείου

Τελείωσε η αγωνία για τους μαθητές που εξετάστηκαν φέτος στις πανελλήνιες, αφού από τη μία περίπου το μεσημέρι σήμερα, γνωρίζουν πώς αξιολόγησαν οι διορθωτές τα γραπτά τους, στα μαθήματα των πανελληνίων εξετάσεων και μένει πλέον να διαπιστώσουν αν τελικά εισάγονται στη σχολή που επιθυμούν.
Η εικόνα που προκύπτει από τα πέντε Γενικά Λύκεια της πόλης του Αγρινίου είναι αυτή της επιτυχίας, αφού, μεγάλο ποσοστό των μαθητών αρίστευσε, ενώ αρκετοί πέτυχαν πολύ καλές βαθμολογίες. Αναμένουν βέβαια τις βάσεις, αφού ακούγεται πως φέτος οι τελευταίες θα σημειώσουν άνοδο στα περισσότερα πεδία.
Στο Αγρίνιο, ο μεγαλύτερος μέσος όρος στα γραπτά των πανελληνίων σημειώθηκε στο 3ο ΓΕΛ, από τον μαθητή Κωνσταντίνο Τσουκαλά που έγραψε για 19,62. Ακολουθεί το 2ο λύκειο, όπου η μαθήτρια της θετικής κατεύθυνσης Βασιλική Κίτσου  κατάφερε να γράψει 19,55 μέσο όρο στα μαθήματα των πανελληνίων. «Σαν σχολείο τα πάμε καλά κάθε χρόνο, αλλά φέτος τα πράγματα ήταν ακόμη καλύτερα. Φοβόμαστε βέβαια για τις βάσεις, αλλά πιστεύουμε πως η πλειοψηφία των μαθητών  μας θα καταφέρει να έχει μια θέση στη σχολή που επιθυμεί», δηλώνει στο agrinionews.gr ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ κ. Σπύρος Παπαθανασίου.
Τρίτο έρχεται το 1ο ΓΕΛ όπου περίπου 30 μαθητές έγραψαν πάνω από 18, με πρώτο τον Χριστόφορο Δαμιανόπουλο, της Τεχνολογικής κατεύθυνσης, με μέσο όρο στα γραπτά των πανελληνίων το 19,4. «Η βαθμολογίες ήταν φέτος υψηλότερες από προηγούμενες χρονιές», δηλώνει ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ κ. Φώτης Μάλαινος.
Στο 4ο λύκειο πρώτος ήρθε ο Γεώργιος Κοκόσιας του Νικολάου, που ακολούθησε τη θετική κατεύθυνση, με τον βαθμό του 19,13: «Φέτος 12 παιδιά έγραψαν πάνω από 18 στο σχολείο μας, βαθμός εξαιρετικός για Πανελλήνιες και αυτό μας κάνει περήφανους», δηλώνει ο κ. Κωνσταντίνος Γιανακάς, διευθυντής του 4ου ΓΕΛ.
Πολύ καλά τα πήγε και το 5ο Λύκειο, με αρκετούς μαθητές να καταφέρνουν το άριστο και με πρώτο τον Ιωάννη Τσακαρδάνο που ο μέσος όρος των γραπτών του στις πανελλαδικές ήταν το 18,82.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.