Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Παρέμβαση των αποφοίτων του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

Παρέμβαση των αποφοίτων του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων

Ο Σύλλογος αποφοίτων (ΔΠΦΠ) εκφράζει την ειλικρινή συμπαράστασή του στους συναδέλφους φοιτητές του τμήματος σχετικά με τα ζητήματα της μη κατοχύρωσης επαγγελματικών δικαιωμάτων, της καθυστέρησης στη μετονομασία του τμήματος σε Μηχανικών Περιβάλλοντος, καθώς και στο ζήτημα της φοιτητικής μέριμνας.
Δυστυχώς, σχεδόν 13 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του τμήματος, τα προβλήματα παραμένουν παρά την αγωνιώδη προσπάθεια φοιτητών και αποφοίτων.
Για τον σύλλογο αποφοίτων παραμένει ως σημαντικότερο ζήτημα αυτό της μετονομασίας του τμήματος σε Μηχανικών Περιβάλλοντος και αναμένουμε μετά τις επιστολές μας στο Υπουργείο Παιδείας την υλοποίηση των δεσμεύσεων για την άμεση προώθηση του θέματος.
Σε κάθε περίπτωση στη γενική συνέλευση του Νοεμβρίου στο Αγρίνιο, ο σύλλογος θα καθορίσει τις απαιτούμενες μελλοντικές ενέργειες και τους τρόπους έκφρασης αυτών.
Ο σύλλογος αποφοίτων τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων θα συνεχίσει την προσπάθεια για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών του αλλά και την ορθότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση και προστασία του περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.
Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολής:

ανακοινωση- αποφοιτοι ΔΠΦΠ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.