Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Οι δέκα ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων στο Google το 2014

Οι δέκα ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις των Ελλήνων στο Google το 2014

Η Αμφίπολη στην κορυφή

Το ενδιαφέρον για τις ανασκαφικές εργασίες στην Αμφίπολη εκφράστηκε και από τις αναζητήσεις στην δημοφιλή μηχανή αναζήτησης της Google. Η «αμφιπολη» ήταν η αναζήτηση που ξεπέρασε ταχύτατα όλες τις άλλες αναζητήσεις του 2014. Η φωτογραφία αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα στις 28 Οκτωβρίου 2014 και εικονίζει σχέδιο με τις Σφίγγες της Αμφίπολης Σερρών, το οποίο έχει εκπονηθεί από τον αρχιτέκτονα τoυ ΥΠΠΟΑ, κ. Μιχάλη Λεφαντζή.  (Φωτογραφία: AFP/ΑΠΕ )
Το ενδιαφέρον για τις ανασκαφικές εργασίες στην Αμφίπολη εκφράστηκε και από τις αναζητήσεις στην δημοφιλή μηχανή αναζήτησης της Google. Η «αμφιπολη» ήταν η αναζήτηση που ξεπέρασε ταχύτατα όλες τις άλλες αναζητήσεις του 2014. Η φωτογραφία αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα στις 28 Οκτωβρίου 2014 και εικονίζει σχέδιο με τις Σφίγγες της Αμφίπολης Σερρών, το οποίο έχει εκπονηθεί από τον αρχιτέκτονα τoυ ΥΠΠΟΑ, κ. Μιχάλη Λεφαντζή. (Φωτογραφία: AFP/ΑΠΕ )

H Google εξέδωσε την λίστα των δέκα ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων των Ελλήνων στην μηχανή της, όπως προκύπτει από την ταξινόμηση όλων των κριτήριων αναζήτησης της χρονιάς. Δείτε τις λέξεις-κλειδιά και κάντε κλικ για να δείτε τα αποτελέσματα που επιστρέφει η Google από το in.gr.

 1. Αμφίπολη
 2. Εκλογές 2014
 3. Nerit
 4. Eurovision 2014
 5. που ψηφίζω
 6. Βάσεις 2014
 7. mundial 2014
 8. ypes
 9. iphone 6
 10. αποτελέσματα εκλογών

Δείτε επίσης:

In.gr Τεχνολογία

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.