Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Οι δαπάνες των συνδυασμών σε Αγρίνιο και Περιφέρεια

Οι δαπάνες των συνδυασμών σε Αγρίνιο και Περιφέρεια

κατάλογοςΣτην  ιστοσελίδα της «Διαφάνειας Εκλογικών Δαπανών Υποψηφίων και Συνδυασμών για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 2014» καταχωρούνται οι δαπάνες συνδυασμών και υποψήφιων συμβούλων  στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.  

  Η εφαρμογή του νόμου είναι υποχρεωτική για όλους τους συνδυασμούς και υποψηφίους που συμμετέχουν όλων των περιφερειών και για τους δήμους με πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων (πατήστε εδώ για τη λίστα των δήμων που εμπίπτουν στο νόμο). Για τους υπόλοιπους δήμους η διαδικασία είναι προαιρετική, αλλά στα πλαίσια της διαφάνειας, μπορεί να υποστηριχθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Το σύνολο των στοιχείων που δημοσιοποιούν οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό μέσω του εν λόγω δικτυακού τόπου. Μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε συνδυασμό ή υποψήφιο για οποιαδήποτε περιφέρεια ή δήμο από την επιλογή Έσοδα/Δαπάνες Υποψηφίων. Τα στοιχεία ενημερώνονται σταδιακά, όπως θα καταχωρούνται από τους συνδυασμούς. Η καταχώρηση γίνεται με ευθύνη του διαχειριστή του κάθε συνδυασμού.

Προς το παρόν έχουν καταχωρηθεί στοιχεία από όλους τους συνδυασμούς του Αγρινίου πλην αυτού του Δ.Τραπεζιώτη. Το επόμενο διάστημα τα στοιχεία θα επικαιροποιηθούν. Δείτε τα μέχρι τώρα:

Υποψήφιοι συνδυασμού Παπαναστασίου : https://diafaneia.singularlogic.eu/diafaneiaportal/handlers/GroupDetails.aspx?group=544
Υποψήφιοι συνδυασμού Μοσχολιού: https://diafaneia.singularlogic.eu/diafaneiaportal/handlers/GroupDetails.aspx?group=317
Συνδυασμός Ανυπότακτου Αγρινίου: https://diafaneia.singularlogic.eu/diafaneiaportal/handlers/GroupDetails.aspx?group=963
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Σωστός!

    Η παράταξη του κ. Τραπεζιώτη δεν είχε δαπάνες????Θα μας τρελάνουν εντελώς?Εδώ αφισοκόλλησε όλο το Αγρίνιο!
    Και η παράταξη του κ. Παπαναστασίου μόνο 6.500 δαπάνες, με ενοίκιο εκλογικού κέντρου 100 ευρώ!?
    Εδώ δεν λένε αλήθεια για τα οικονομικά του συνδυασμού τους θα λένε αύριο μεθαύριο για τα οικονομικά του δήμου…?
    Κατά τα άλλα διαφάνεια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.