Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Οι διεργασίες για τις αντιδημαρχίες

Οι διεργασίες για τις αντιδημαρχίες

7Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των συμβούλων του συνδυασμού του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου. Επί τάπητος τέθηκαν διάφορα ζητήματα αλλά όπως είναι φυσικό μέρος της κουβέντας περιστράφηκε γύρω από τις αντιδημαρχίες, όχι βέβαια σε επίπεδο ονοματολογίας αλλά σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά των επιλογών. Βασικό συμπέρασμα πως οι ανακοινώσεις αναμένονται αύριο, θα περιλαμβάνουν εννέα αντιδημάρχους εκ των οποίων τρεις άμισθους ενώ θα έχουν 20μηνο χρονικό ορίζοντα ώστε κατά τη διάρκεια της πενταετίας να δοκιμασθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι σύμβουλοι σε σχετικό ρόλο.
Ο Γιώργος Παπαναστασίου επιχείρησε να συνθέσει ένα δύσκολο παζλ τις τελευταίες ημέρες καθώς ο συνδυασμός διαθέτει πληθώρα ικανών προσώπων ενώ ένα ζήτημα που απασχόλησε ιδιαίτερα ήταν ο αριθμός των αντιδημάρχων αλλά προκρίθηκε τελικώς η άποψη αυτοί να είναι εννέα, το ανωτατο δηλαδή προβλεπόμενο όριο.
Παράλληλα στα πλαίσια της σεναριολογίας που αναπτύσσεται στους κόλπους της παράταξης δεδομένη ή πιθανότατη θεωρείται η ανάληψη καθηκόντων για πέντε-έξι πρόσωπα, όπως οι Νίκος Καζαντζής, Κώστας Καλαντζής, Νίκος Γκρίζης, Ανδρέας Καλαμπαλίκης, Θόδωρος Σειτανίδης και Βασίλης Καρακώστας. Σίγουρα εξάλλου η σύνθεση θα έχει και γυναίκειο άρωμα με επικρατέστερη την Όλγα Πιστιώλη- Σαλακίδου ενώ θα μετέχει και πρόσωπο εκλεγμένο σε μία από τις ενότητες Στράτου ή Νέαπολης . Σε κάθε περίπτωση διακινούνται και πολλά άλλα ονόματα συμβούλων και δεν αποκλείονται και εκπλήξεις. Συμπέρασμα εξάλλου της σημερινής σύσκεψης ,όπου το κλίμα ήταν απολύτως θετικό, πως όποιες κι αν είναι οι επιλογές θα στηριχθούν από σύσσωμη τη δημοτική ομάδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.