Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Οι δράσεις της Ένωσης Οικοδόμων το επόμενο διάστημα

Οι δράσεις της Ένωσης Οικοδόμων το επόμενο διάστημα

παμε

Σε συνεδρίαση  της Ένωσης Οικοδόμων και Εργαζομένων στα συναφή Επαγγέλματα
Ν. Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Αγρίνιο που έγινε το Σάββατο 16 Μάη και ώρα 7μμ  το  Δ.Σ.  εκτίμησε την δράση του για  την απεργία της  1ης Μάη  και αποφάσισε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση,  την οργάνωση  της  πάλης  του για το επόμενο διάστημα  με αιχμή τα  ζητήματα της υγείας, την  υπογραφή  Σ.Σ.Ε.  και τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι  στην περιοχή
( Ανεργία , απλήρωτη εργασία , η κατάσταση στους οδικούς άξονες  κλπ. ) .

Αποφάσισε :

Α) Να στηρίξει  την πρωτοβουλία  του σωματείου  Συνταξιούχων  για συγκέντρωση  την ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΗ  ώρα 10:30πμ  στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  προβάλλοντας και διεκδικώντας  λύσεις στα ζητήματα  της υγείας συνολικά και συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στα νοσοκομεία  (γιατροί , νοσηλευτικό και διοικητικό  προσωπικό )  που κήρυξαν απεργία  οι ομοσπονδίες τους  ΠΟΕΔΗΝ κ ΕΙΝΑΠ για την Τετάρτη  20 ΜΑΪΟΥ καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση  .

Β) Να οργανωθεί σύσκεψη με τα σωματεία του νομού  στο κλάδο των κατασκευών  για συντονισμό της  δράσης  διεκδικώντας λύσεις για τα προβλήματα του κλάδου .

Γ) Συμμετοχή  στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ.   στις 11 ΙΟΥΝΗ  και ώρα 20:00 στην Κ. ΠΛΑΤΕΙΑ
για οργάνωση της πάλης ενάντια στα νέα (μνημόνια)  τις νέες αντιλαϊκές συμφωνίες

Δ)  Να στηρίξει την  απεργία που κήρυξε  το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου  στα τέλη Ιούνη   σε πανελλαδικό συντονισμό  για υπογραφή  Εθνικής Γενικής Σ.Σ.Ε. που να καλύπτει τις  ανάγκες μας  για ανάκτηση   των απωλειών  που είχαμε στην περίοδο της κρίσης .

Καλούμε όλους τους συναδέλφους  να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες του σωματείου   γιατί μόνο με τον αγώνα και την οργάνωση της πάλης  μας μπορούμε να διεκδικήσουμε  λύσεις στα προβλήματα μας .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.