Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Οι δράσεις της Περιφέρειας για τον Τουρισμό

Οι δράσεις της Περιφέρειας  για τον Τουρισμό

Δράσεις που προγραμματίζει και υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τον τουριστικό τομέα, πρόκειται να παρουσιαστούν σε εκδήλωση την ερχόμενη Δευτέρα8 Απριλίου 2013και ώρα6 μ.μ. στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο.

Ειδικότερα θα παρουσιαστούν οι εξής δράσεις: «Λογότυπο ΠΔΕ-Τουριστικά Έντυπα», «Δημιουργία Παρατηρητηρίου Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας στον Τουριστικό Τομέα», «Πρωτοβουλία: Πράσινος Ξενοδόχος», το «πρωινό της Δυτικής Ελλάδας» στα πλαίσια των πολιτικών της ΠΔΕ για τον πρωτογενή τομέα.

Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος η «Ενίσχυση ΜΜΕ από το ΠΕΠ με έμφαση τον Τουρισμό» από την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος και ο προέδρος του HATTA κ. Γιώργος Τελώνης, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος θα αναπτύξει το θεμα «Πολιτικές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τον τουριστικό τομέα».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.