Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Οι εμπειρίες, οι ευχαριστίες και το… παράπονο του Νταβίντ Άντι

Οι εμπειρίες, οι ευχαριστίες και το… παράπονο του Νταβίντ Άντι
ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Νταβίντ Άντι: «Ο κόσμος άξιζε κάτι καλύτερο…»

Οι εμπειρίες, οι ευχαριστίες και το… παράπονο του Γκανέζου που πέρασε φέτος από τον Παναιτωλικό

Μια σεζόν στο Αγρίνιο πέρασε ο Νταβίντ Άντι πριν αποτελέσει παρελθόν για τον Παναιτωλικό. Ο 21χρονος Γκανέζος αριστερός μπακ που αγωνίστηκε με τα «καναρίνια» δανεικός από την Πόρτο για μεγάλο διάστημα κέρδιζε τις εντυπώσεις πριν όμως η κατιούσα πάρει την ομάδα συνολικά.

Το «Γεγονός» εντόπισε τον έγχρωμο ποδοσφαιριστή σε μια περίοδο που ετοιμάζεται για μέρες ξεκούρασης στην ιδιαίτερη πατρίδα του πριν πάρει -σε συνεννόηση με την Πόρτο- τις αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Το βασικό ερώτημα λοιπόν που τέθηκε στον Ντάβιντ Άντι είναι το… αναμενόμενο: Τι έφταιξε και η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει κατηγορία. Και η απάντηση του Γκανέζου η εξής: «Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι η αρμονία και η ενότητα έλειπαν από την ομάδα κατά τη διάρκεια του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να κάνουμε τόσα πολλά λάθη. Και όταν το αντιληφθήκαμε ήταν ήδη πολύ αργά για να βρεθεί λύση. Ωστόσο, πιστεύω ότι και αυτό ήταν μία εμπειρία, που θα βοηθήσει την ομάδα και τη διοίκηση, ώστε να βελτιωθούν στο μέλλον και να επανέλθουν σύντομα».

Ο Άντι δεν παραλείπει να στείλει και το μήνυμά του εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον κόσμο του Παναιτωλικού «Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους και για το πώς κράτησαν την πίστη τους στην ομάδα σε κακές στιγμές. Αγαπούσα τον τρόπο που την υποστήριζαν και τραγουδούσαν στα εντός έδρας παιχνίδια. Για την ακρίβεια, μου προκάλεσε έκπληξη η αγάπη τους για την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Για αυτό τους άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά δυστυχώς είχαμε κακό τέλος. Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξή τους».

Όμως ο Άντι ,μιλώντας στο «Γεγονός», επεκτάθηκε περισσότερο λέγοντας: «έχω και έναν πόνο στην καρδιά για το πώς η ομάδα και ο πρόεδρος χειρίστηκαν κάποια θέματα. Επίσης, με πονάει το γεγονός ότι η τελευταία κουβέντα του προέδρου ήταν: «έπαιξες πολύ άσχημα και ήσουν ο χειρότερος παίχτης στην ομάδα». Δε θα ήθελα να επεκταθώ πάνω σε αυτό, παρά μόνο να πω σε όλο το Αγρίνιο «ευχαριστώ» για την υποστήριξη και επίσης ένα «ευχαριστώ» στον Μάκη Μπελεβώνη».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.