Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Οι εξελίξεις γύρω από το ταμειακό έλλειμμα του δήμου Αγράφων

Οι εξελίξεις γύρω από το ταμειακό έλλειμμα του δήμου Αγράφων

dhmarxeio_0Ανακοίνωση του δήμου Αγράφων:

Με αφορμή τα ερωτήματα των δημοτών μας και των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που αφορούν στο θέμα του πορίσματος της ΕΔΕ (Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης) σχετικά με το έλλειμμα που διαπιστώθηκε στο ταμείο του Δήμου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός των επόμενων ημερών και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, θα δοθούν οι κλήσεις για απολογία όλων των άμεσα εμπλεκομένων σε ότι αφορά στον πειθαρχικό τομέα και πάντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Για το ποινικό μέρος των ευθυνών όλων των εμπλεκομένων (άμεσα και έμμεσα), το ανωτέρω πόρισμα έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Ευρυτανίας από τον Ιούλιο του 2015 για τις δικές του ενέργειες.

Θα ακολουθήσει σύμφωνα με τις οδηγίες των νομικών συμβούλων του Δήμου, η προβλεπόμενη διαδικασία για διαχειριστικό έλεγχο του Δήμου Αγράφων από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο έλεγχος όλων των οικονομικών στοιχείων του Δήμου από το 2010 από τους ορκωτούς λογιστές και αναμένονται τα πορίσματα και οι εκθέσεις τους για τις περεταίρω ενέργειες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.