Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

«Οι καταναλωτές να γυρίσουν την πλάτη σε όσους προέταξαν το ατομικό τους συμφέρον»

«Οι καταναλωτές να γυρίσουν την πλάτη σε όσους προέταξαν το ατομικό τους συμφέρον»

fournaris-660x330Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αρτοποιών Αγρινίου και Περιχώρων «Η Δήμητρα» συγχαίρει τους αρτοποιούς της πόλης « που κλείνοντας τα αρτοποιεία τους, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, έδωσαν βροντερό παρόν στην κινητοποίηση που συνδιοργάνωσε ο Δήμος με τους φορείς της πόλης για την απαξίωση των δομών Υγείας στην περιοχή από την Πολιτεία, απαιτώντας την ουσιαστική αναβάθμισή τους».

Αναφέρει ωστόσο το Δ.Σ. του Σωματείου πως «θα αποτελούσε, ωστόσο, παράλειψη να μην αναφερθούμε σ’ εκείνους τους λίγους “συναδέλφους”, που αγνοώντας την απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου μας και προσδοκώντας, ενδεχομένως σε αυξημένα κέρδη, ποντάροντας στα κλειστά μαγαζιά όσων συμμετείχαν στην κινητοποίηση, ενάντια στο γενικό κλίμα της πόλης, λειτούργησαν τις επιχειρήσεις τους».
«Αναρωτιόμαστε μήπως θα έπρεπε το καταναλωτικό κοινό της πόλης να γυρίσει την πλάτη σε όσους, οι οποίοι, προτάσσοντας το ατομικό τους συμφέρον, αδιαφορούν για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και να επιβραβεύσει όσους συμμετέχουν στους κοινούς μας αγώνες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.