Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Οι λαθροθήρες άφησαν πίσω τους τα εργαλεία τους στον Αμβρακικό

Οι λαθροθήρες άφησαν πίσω τους τα εργαλεία τους στον Αμβρακικό

ImageHandler.ashxΟι δυνάμεις της Θηροφυλακής εντόπισαν στην περιοχή της Στρογγυλής δεκάδες ομοιώματα πτηνών που είχαν τοποθετήσει οι άγνωστοι λαθροθήρες για να προσελκύσουν θηράματα
Οργίασε το παράνομο κυνήγι σε διάφορα σημεία του Αμβρακικού κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά οι λαθροθήρες κατάφεραν να αποφύγουν τους συνεχείς ελέγχους των τοπικών αρχών και εξαφανίστηκαν με τη λεία τους, αφήνοντας πίσω πλήθος συσκευές που χρησιμοποίησαν.
Οι δυνάμεις της Θηροφυλακής που έκαναν αλλεπάλληλες έρευνες σε 24ωρη βάση με χερσαία και πλωτά μέσα σε συνεργασία με τους τοπικούς Κυνηγετικούς Συλλόγους και τον Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων, εντόπισαν στην περιοχή της Στρογγυλής δεκάδες ομοιώματα πτηνών που είχαν τοποθετήσει οι άγνωστοι λαθροθήρες για να προσελκύσουν θηράματα!
Οι δράστες κατάσχεσαν τα ομοιώματα και τα παρέδωσαν στις τοπικές αστυνομικές αρχές που ερευνούν για να εντοπίσουν αυτούς που τα τοποθέτησαν. Η Θηροφυλακή έχει υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων και συνεχίζει τις περιπολίες για να βάλει τέλος στο παράνομο κυνήγι.

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.