Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Οι μαϊμούδες – νέο κόμικς άλμπουμ του Χρήστου Μακροζαχόπουλου

maim_cover_finalΚυκλοφόρησε το νέο κόμικς άλμπουμ του Χρήστου Μακροζαχόπουλου , σε σενάριο Γιώργου Γκίνη, με τίτλο
“Οι μαϊμούδες: Ομόνοια”. Από τις εκδόσεις Renieri, 54 σελίδες, η πρώτη του παρουσίαση θα γίνει στο Comicdom Con Athens 2014 το τριήμερο 4-6 Απριλίου. Οι συντελεστές του θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Star Comics, όπου θα υπογράφουν  το βιβλίο  το Σάββατο απόγευμα, από τις 5:00 έως τις 6:30.

“Τι συμβαίνει άραγε στην γή του 21ου αιώνα; Την έχουν καταλάβει οι μαϊμούδεςή οι άνθρωποι ξανάγιναν μαϊμούδες;
I
διαίτερες, κλαυσίγελες μικρές ιστορίες, γραμμένες με σαρκαστική διάθεση από τον Γιώργο Γκίνη και σχεδιασμένες από το δυνατό πενάκι του Χρήστου Μακροζαχόπουλου, με πρόσχημα το χιούμορ, συνθέτουν ένα comic κοινωνικής αφύπνισης. Ασπρόμαυρα στριπάκια με κόκκινες πινελιές σαν αίμα, κάνουν τα χείλη μας να γελάνε και το μυαλό μας να πονάει.”
Παράλληλα, θα βρείτε τον Χρήστο Μακροζαχόπουλο  στους χώρους του φεστιβάλ (Μασσαλίας 22, κτήριο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης) όλο σχεδόν το Σαββατοκύριακο, και εκτός των ωρών της επίσημης παρουσίασης. Θα έχει μαζί του και αντίτυπα του περσινού μου artbook “Makro works”, ενώ θα συμμετέχει για μια ακόμα φορά και στο νέο τεύχος του GC fanzine που κυκλοφορούν τα μέλη του φόρουμ του Greekcomics.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.