Κυριακή, Απρίλιος 21, 2019

Μπαρμπα-Φώτηδες και λοιποί…

ÁÈÇÍÁ - Ï ÖÙÔÇÓ ÊÏÕÂÅËÇÓ ÊÁÉ Ï ÍÉÊÏÓ ×ÑÕÓÏÃÅËÏÓ ØÇÖÉÓÁÍ ÓÔÏ ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)
Ο σίφουνας που λέγεται μπαρμπα-Φώτης Κουβέλης ήρθε να συγκλονίσει και πάλι. Δεν έβαλε νερό στο κρασί του όπως δεν το έκανε ποτέ στη ζωή του.
Ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί ριζικά με την συνεργασία που ανακοινώνεται μεταξύ ΠΑΣΟΚ(ποιανού;) και….ΔΗΜΑΡ(ποιανής;)! Ήμαρτον, ειδικά για τη δεύτερη ο κόσμος νόμιζε εδώ και καιρό ότι δεν υπάρχει κι όμως να ‘σου και πάλι εντός σκηνικού. Να βγάλει κανένα στέλεχος στη βουλή να θέλει και κανα υπουργείο μετά με ποσόστωση…
Αλλά να μην ξεφύγουμε από τον πολεμιστή μπαρμπα-Φώτη. «Σα να κλέβεις εκκλησίες», είμαι σίγουρος ότι θα πουν πολλοί γιατί με τον τελειωμένο δεν λέει να ασχολείσαι.
Κι όμως η απίθανη αριστερά του Κολωνακίου πάντα βρίσκει τον τρόπο να σε εκπλήξει σχεδόν το ίδιο με την άλλη στα καλά στέκια στο Γκάζι και το Μέγαρο. Διότι μπορεί να μην υπάρχει πουθενά αλλά μπορεί να σου πετάξει ένα τσιτάτο και μια διαφωνία νααα, με το συμπάθιο.koyb
Και δεν θα μας ένοιαζε, δεν θα ασχολούμασταν. Αλλά υπάρχει και η άλλη η πιο ευθυνόφοβη ακόμα. Εκείνη που τους ακούς  να λένε «άντε να γίνουν εκλογές να περάσουμε πάλι στην αντιπολίτευση να είμαστε χαλαροί κι ωραίοι»!
Σαν τον Φίλη που λέει «σιγά μην εφαρμόσουμε το πρόγραμμα, ελιγμός ήταν για να γλιτώσουμε» Σαν τον Μητρόπουλο που θα αυτοκτονήσει όπου να ‘ναι.
Ευτυχώς που υπάρχει κι ένας Τσακαλώτος να πει σε όλους ότι οι παροχές ήθελαν εξαρχής φόρους αλλά αυτός δεν πιάνεται. Είναι θέμα αίματος και καταγωγής που τον κάνουν όχι μόνο μιλάει την γλώσσα της λογικής αλλά-αντίθετα από τα πιστεύω του-να μπορεί να στρίψει την κατάλληλη ώρα και να γλιτώσει και τον Τσίπρα μαζί με την χώρα από τα χέρια των εφορμούντων στα νομισματοκοπεία και των άλλων που θα φτιάξουν πανευρωπαϊκό κόμμα για να κάνουν την Ευρώπη…δημοκρατική!
Να πω την αμαρτία μου: Ακούγοντας την ομιλία χτες του ΓΑΠ στη συνδιάσκεψη για την απόφαση αν θα κατέβει ή όχι στις εκλογές το….Κίνημα και το εκπληκτικό «έπρεπε να τους διαγράψω όπως έκανε ο Τσίπρας με τον Λαφαζάνη» κατάλαβα ότι δεν μπορείς να μάθεις νέα κόλπα σε έναν παλιό σκύλο, μερικά πράγματα δεν διορθώνονται. Αλλά τουλάχιστον από την τρυφηλή αριστερά είναι πιο ανεκτός κάποιος που πλήρωσε τα σπασμένα του χωρίς να τον βοηθήσουν-ως όφειλαν από τότε-ο Καμμένος, ο Καραμανλής, ο Πάκης, ο Σαμαράς, η Αριστερά των οραμάτων και η Δεξιά η λαϊκιά…
Γ.Συμψηρής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.