Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

“Οι πολεμικές τέχνες είναι άθληση κι εκτόνωση”

Στο Αγρίνιο ο Master των πολεμικών τεχνών George Pergialis

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Γιώργος Στύλιος, George Pergialis, Ιωσήφ Ρεπετσάς

Ταξιδεύοντας από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο “Master” των πολεμικών τεχνών και Πρόεδρος της World Kickboxing Federation, George Pergialis, παραβρέθηκε στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου.

Ο George Pergialis, αθλητής και δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ασχολείται εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια με το Kickboxing και διατελεί πρόεδρος του WKF, ενός παγκόσμιου οργανισμού ο οποίος στοχεύει στην προώθηση και προβολή του αθλήματος. Πέρα από την ιδιότητά του ως αθλητής και προπονητής, ασχολείται με την προώθηση νέων αθλητών του Muay Thai και του Kickboxing, ενώ ετοιμάζεται σύντομα να εκδώσει κι ένα βιβλίο με την ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα.

Το Αγρίνιο αποτελεί έναν από τους σταθμούς του κ. Pergialis, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα και την Κύπρο με σκοπό την προβολή του αθλήματος. Παράλληλα, αύριο Σάββατο 18 Μαΐου, στο γυμναστήριο του Αθλητικού Συλλόγου «Μεγάλη Ελπίδα Αγρινίου», στην οδό Πανεπιστημίου 37, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια Kickboxing. Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στις 11 το πρωί και στις 8 το βράδυ, και ο κ. Pergialis θα διδάξει προχωρημένες τεχνικές του Kick Thai Boxing. Στα σεμινάρια θα παραβρεθούν αθλητές και δάσκαλοι απ’ όλη την Ελλάδα, και θα αποτελέσουν ευκαιρία για την ανάδειξη νέων αθλητικών ταλέντων.

Η επίσκεψη όμως του George Pergialis έχει κι έναν απώτερο σκοπό, κι αυτός είναι η διοργάνωση στις 2 Νοεμβρίου 2013, αθλητικών αγώνων Kickboxing. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 3 αθλητές από την πόλη του Αγρινίου, δυο από τους οποίους θα διαγωνιστούν με αθλητές άλλων πόλεων για την ανάδειξη πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ ένας θα διαγωνιστεί για τον τίτλο του Μεσογειακού πρωταθλητή.

Ο κ. Pergialis τελείωσε την Συνέντευξη Τύπου απευθύνοντας κάλεσμα προς τους γονείς, να επιδιώκουν την άθληση των παιδιών τους και να μην φοβούνται τις πολεμικές τέχνες, καθώς αυτές αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για γύμναση αλλά κι εκτόνωση από το άγχος της καθημερινότητας.

Οι μικροί και ταλαντούχου Μ.Στύλιος και Δ.Γρίβας με τους Γ.Στύλιο και Γ.Περγιάλη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.