Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020

Οι ροζ γραμμές φούσκωσαν τον λογαριασμό του πρ.δημαρχείου Αιτωλικού

Οι τελευταίοι λογαριασμοί τηλεφώνου που ήρθαν στο π Δήμο Αιτωλικού, έκρυβαν μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη για τους διοικούντες τον Δήμο. Το τηλέφωνο που εξυπηρετεί τη τεχνική υπηρεσία στο Αιτωλικό, είχε ένα τεράστιο ποσό οφειλής τηλεφωνικών τελών, που ανέρχεται σε 2.700 ευρώ τη στιγμή που οι προηγούμενοι λογαριασμοί δεν ξεπερνούσαν τα 50 – 70 ευρώ .Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Μεσολογγίου ζήτησε και πήρε ανάλυση του λογαριασμού από τον ΟΤΕ, όπου βρήκε ότι κάποιος «μερακλής» υπάλληλος καλούσε ροζ τηλεφωνικές γραμμές επανειλημμένα και μάλιστα όχι μια αλλά τρείς διαφορετικές.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του γεγονότος από τον Αντιδήμαρχο Π Νούλα ενώ γνώστης του θέματος από την πρώτη στιγμή είναι και Δήμαρχος Π Κατσούλης.
Το έργο της έρευνας δεν είναι και τόσο δύσκολο καθότι υπάρχει υπεύθυνος υπάλληλος για το συγκεκριμένο κτίριο που έχει τα κλειδιά, τα άτομα που μπαινόβγαιναν στο συγκεκριμένο κτίριο είναι ελάχιστα, αλλά και η ανάλυση του ΟΤΕ περιέχει συγκεκριμένες ώρες και ημέρες που έγιναν τα τηλεφωνήματα στις ροζ γραμμές.
Το θέμα θα παραπεμφθεί σε ΕΔΕ και ελπίζουμε να γίνει γνωστό στους δημότες το αποτέλεσμα, μιας και τις «κάψες» του υπαλλήλου καλούμαστε να τις πληρώσουμε όλοι μας.
etoliko-news.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.