Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ στην Αιτωλοακαρνανία.

Ως γνωστόν η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου της ΝΔ τον περασμένο Νοέμβριο, επηρέασε και τους γαλάζιους νεολαίους. Έτσι στις 18 Απριλίου όσα άτομα ηλικίας 16-32 ετών ανά την Ελλάδα το επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν τη νέα ηγεσία της ΟΝΝΕΔ. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια διαδικασία που στοχεύει στη διεύρυνση της δυναμικής των ”μικρών” του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βέβαια, στο εν λόγω εγχείρημα ελλοχεύουν και πολλοί ”κίνδυνοι”, καθώς μεταξύ των οννεδιτών φαίνεται να δημιουργείται εν μέρει ένα πολωτικό κλίμα που εκφράζεται μέσω προσωπικών επιθέσεων… εάν κρίνουμε και από τις «διαδικτυακές κοκορομαχίες» των γνωστών-αγνώστων υποστηρικτών των υποψηφίων.

Μέχρι στιγμής οι Βασίλης Αξιώτης, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Κώστας Χατζής και Κώστας Ιωάννου, οι οποίοι στήριξαν την υποψηφιότητα Σαμαρά, έχουν δηλώσει παρών στην κούρσα της διαδοχής, με τους τρεις πρώτους να έχουν αρκετά ερείσματα στην Αιτωλοακαρνανία, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να αυξήσουν την επιρροή τους στο νομό μας.

Έτσι ο ένας εξ αυτών, ο Κώστας Χατζής, βρέθηκε στην εκλογική μας περιφέρεια πριν από μερικές μέρες όπου και μίλησε σε στελέχη της ΟΝΝΕΔ σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αγρινίου . Στην Αιτωλοακαρνανία θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες οι Βασίλης Αξιώτης και Ανδρέας Παπαμιμίκος με αφορμή το επικείμενο προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ στα Γιάνννενα το Σάββατο. Όσον αφορά το Βασίλη Αξιώτη ερχόμενος χθες από Αθήνα προς Άρτα έκανε μια στάση εκτός προγράμματος στη Ναύπακτο όπου και εθέαθη σε γνωστό καφέ μαζί με το δήμαρχο Θανάση Παπαθανάση, ενώ σήμερα το μεσημέρι επιστρέφει στα μέρη μας προκειμένου να μιλήσει στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Αγρινίου. Απ την άλλη, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος θα περιοδεύσει την Κυριακή στο νομό αρχής γενομένης από τη Βόνιτσα, έχοντας προγραμματίσει ταυτόχρονα συναντήσεις με αρκετά στελέχη του κόμματος. Ενδέχεται μάλιστα να μιλήσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.