Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία.

Καραγκούνης Κώστας: Aναμφισβήτητα η εκλογική προίκα του πατέρα του, του δίνει άλλον ”αέρα”. Βέβαια, ο ίδιος εδώ και αρκετούς μήνες γυρίζει το νομό από άκρη σε άκρη με συστηματικό τρόπο. Ο απλός του χαρακτήρας και η ευγενική του παρουσία είναι στα θετικά του. Όπως φαίνεται θα είναι από τα ονόματα που θα παίξουν ακόμη πιο δυνατά στο μέλλον.

Καραπάνος Νίκος: Αν και είναι ο υποψήφιος τον οποίο δε ξέραμε καν ούτε φυσιογνωμικά, εντούτοις στο λίγο χρονικό διάστημα που είχε μπροστά του φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, αποσκοπώντας σε μια αξιοπρεπή παρουσία.

Κολώνια Ειρήνη: Το όνομά της στην αρχή είχε ακουστεί ότι θα αποσυρθεί από τη λίστα. Τελικά παρέμεινε ελλείψει άλλης γυναικείας υποψηφιότητας. Σε κάθε περίπτωση δεν παρέδωσε τα όπλα και δίνει το δικό της αγώνα.

Kοτρολού-Μάντζιου Έλενα: To προεκλογικό της σύνθημα ”Είμαι μία από σας, είμαι για σας” πιστεύουμε ότι τα λέει όλα. Η ίδια ζει μόνιμα στο Αγρίνιο όπου και εργάζεται . Επιπλέον, ο προσιτός και πάνω απ όλα απλός της χαρακτήρας επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το εν λόγω σλόγκαν. Η κα. Κοτρολού με μακρά εμπειρία στον κομματικό μηχανισμό, αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τους Νεοδημοκράτες και όχι μόνο.

Λιβανός Σπήλιος
: Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η δεύτερη θέση του ανήκει, αν και στην πολιτική τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Η διαρκής και αποτελεσματική κοινοβουλευτική του δράση, καθώς και οι θετικές του παρεμβάσεις για το νομό, φαίνεται ότι αναγνωρίζονται πλήρως από τους Αιτωλοακαρνάνες. Ο ίδιος γνωρίζει άριστα τους κανόνες της σύγχρονης πολιτικής επικοινωνίας, τομέα στον οποίο φαίνεται να υπερτερεί έναντι των συνυποψηφίων του.

Παπαναστασίου Γιώργος: Πρόκειται για μια νέα υποψηφιότητα η οποία βρήκε μεγαλύτερη ανταπόκριση από ότι αναμενόταν. Το όνομά του μέρα με τη μέρα πλασάρεται όλο και πιο ψηλά. Ο κ. Παπαναστασίου και πολιτικό λόγο έχει, αλλά παράλληλα έχει να επιδείξει και μια έντονη δραστηριότητα ως Πρόεδρος του ΤΕΕ. Δε διστάζει να μιλήσει κατά της εκτροπής του Αχελώου, την ώρα που η γραμμή του κόμματός του επί του θέματος επιτάσσει για τους Αιτωλοακαρνάνες υποψηφίους τη σιωπή…

Σαλμάς Μάριος: Απ ότι φαίνεται το ρεκόρ ψήφων που είχε κάνει το 2004 θα επαναληφθεί. Η πρώτη θέση όπως όλα δείχνουν του ανήκει και με διαφορά… Αδιάψευστος μάρτυρας για του λόγου το αληθές η απήχηση που είχαν οι περιοδείες του, αλλά και η χθεσινή ογκώδης συγκέντρωσή του στο Αγρίνιο. Σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η πλούσια δράση που επέδειξε ως μέλος της κυβέρνησης προς όφελος της Αιτωλοακαρνανίας.

Σταμάτης Δημήτρης: Oι προοπτικές πλέον είναι πιο ευοίωνες για τον ίδιο μετά και τη μη συμμετοχή Μαγγίνα. Έχοντας διατελέσει δυο θητείες νομάρχης έχει δημιουργήσει το δικό του μηχανισμό στο νομό, γνωρίζοντας καλά ότι σε όλες τις άκρες της Αιτωλοακαρνανίας υπάρχουν πιστοί ψηφοφόροι του, οι οποίοι τον στηρίζουν φανατικά. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι πολίτες θα τον εμπιστευτούν ξανά για να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή, αν και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Φραίμης Αλέξανδρος: H υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε στο παρά πέντε, μετά την αποχώρηση του Κώστα Ναούμη. Παρόλα αυτά, επιδεικνύει μια ξεχωριστή δραστηριότητα στοχεύοντας πάρα πολύ στην ευρύτερη περιοχή του Αστακού, όπου είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Ο νεαρός δικηγόρος είναι πρόσωπο σοβαρό και μετρημένο, που τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης στο νομικό κόσμο του νομού.

Φωτόπουλος Ασημάκης: O ίδιος είχε πάρει από πέρυσι το φθινόπωρο έστω και ανεπίσημα το χρίσμα, ως αντικαταστάτης του Δημήτρη Πελέκη. Από εκείνο το σημείο και μετά φρόντισε να κάνει όλο και πιο έντονη την παρουσία του στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα του τόπου μας. Προέρχεται από πολιτική οικογένεια (ο πατέρας του ήταν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας) και ως εκ τούτου γνωρίζει καλά τους όρους του ”παιχνιδιού”.

Χατζή Λίνα: Πρόκειται για την υποψηφιότητα της Αιτωλοακαρνανίας που απασχόλησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τα ΜΜΕ. Η Λίνα και η ομολογουμένως μοναδική της εξωτερική εμφάνιση, έγινε πρώτο θέμα στις εφημερίδες, στα δελτία ειδήσεων, στα blogs και στα sites. Βέβαια η ίδια δεν είναι ουρανοκατέβατη στην πολιτική, καθώς εκλέχτηκε νομαρχιακή σύμβουλος τόσο το 2002, όσο και το 2006. Για πολλούς η Λίνα είναι ο πλέον αστάθμητος παράγοντας της εκλογικής αναμέτρησης και τίποτα δεν αποκλείεται γι αυτή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.