Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Οι φήμες φέρνουν γκρίνιες για τους σταυρούς

Οι φήμες φέρνουν γκρίνιες για τους σταυρούς

Συζητήσεις και μουρμούρες στη Νέα Δημοκρατία προκάλεσαν οι φήμες για απόπειρες αλλοίωσης των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας με τη συμβολή εκλογικών αντιπροσώπων εκ μέρους συγκεκριμένων υποψηφίων.
Το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο σέρνεται με μισόλογα, υπονοούμενα, αλλά προς το παρόν χωρίς αποδείξεις και ονοματεπώνυμα, τέθηκε και στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Μάλιστα ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς ανέφερε ξανά (το είχε δηλώσει και στον Δυτικά FM) πως έγινε γνώστης τέτοιων φημών και πως στο μέλλον δε θα επιτρέψει να επαναληφθεί. Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίαςτης ΟΝΝΕΔ  Θανάσης Μαυρομάτης παρενέβη και κάλεσε τον βουλευτή να θέσει στον εισαγγελέα τα σχετικά στοιχεία, αν υπάρχουν.
Πυροσβεστικά έδρασε ο πολιτευτής Γιώργος Παπαναστασίου, που σημειώσε πως «είναι ώρα εκλογών και όχι για να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις.Αυτές, αν θέλετε, μπορούν να γίνουν μετά της 17 Ιουνίου». Πάντως απ΄ότι είναι σε θέση να γνωρίζει το agrinionews.gr για το θέμα αυτό υπήρξε θερμός διάλογος του Γ.Παπαναστασίου με τον πρόεδρο της τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου το βράδυ του Σαββάτου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.