Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Οι 5ήμερες σχολικές εκδρομές που κάνουν Αγρίνιο τη… Θεσσαλονίκη

Οι 5ήμερες σχολικές εκδρομές που κάνουν Αγρίνιο τη… Θεσσαλονίκη

thessalonikiΕίθισται πλέον το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου να μετακομίζει όλος ο σχολικός πληθυσμός της Γ’ Λυκείου του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής,  καθηγητές και μαθητές, στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος είναι ότι η συμπρωτεύουσα επιλέγεται ως ο  καθιερωμένος πλέον προορισμός για την τελευταία εκδρομή της Γ Λυκείου και μάλιστα μήνα Δεκέμβριο προκειμένου να απέχει κάποιους μήνες από την δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Χόροι ιστορικού και πολιτιστικού  ενδιαφέροντος όπως το Noesis, το Αρχαιολογικό και Βυζαντινό Μουσείο γέμισαν από σχολεία της περιοχής ενώ το ίδιο φυσικά επαναλήφθηκε και τις νυχτερινές ώρες  σε ρεμπετάδικα και διάφορα club και νυχτερινές πίστες της πόλης

Το  αγρινιώτικο κλίμα υπήρχε και σε κεντρικούς δρόμους όπως  Τσιμισκή και πέριξ Λευκού Πύργου όπου συναντούσε κανείς αρκετούς Αγρινιώτες τη βδομάδα που  πέρασε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα σχολεία της περιοχής μας ανανέωσαν για του χρόνου-καλώς εχόντως των πραγμάτων- το καθιερωμένο πλέον ραντεβού τους στη συμπρωτεύουσα.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.